Honey Lips: Το νέο beauty trend που έγινε viral από το Tik Tok
© freepik, jnstagram/ @ fluentintrends
Beauty

Honey Lips: Το νέο beauty trend που έγινε viral από το TikTok

Μελένια χείλη με χρυσή λάμψη; Ας τα δοκιμάσουμε.

Honey Lips: H νέα τάση του μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2023

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το TikTok είναι ανάμεσα στα Νο 1 trend setters – αν όχι το πρώτο. Από challenges, συχνές φράσεις, μέχρι μόδα, ομορφιά και μέρη να επισκεφτείς, όλα θα τα εμπνευστούμε από αυτό το κυρίαρχο «επαναστατικό» μέσο. Αναφορικά με τάσεις ομορφιάς, χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το latte makeup, το 90’s grunge makeup και το strawberry girl style που επιλέχθηκε και από την Hailey Bieber. Τώρα σειρά έχουν τα honey lips, μία τάση στα χείλη που απ΄ότι φαίνεται θα πρωταγωνιστήσει το Φθινόπωρο.

Τα honey lips είναι nude χείλη με έντονο περίγραμμα και χρυσές λεπτομέρειες που επινοήθηκαν από την beauty creator Eva Larosa. Σκεφτείτε την όψη του μελιού, την χρυσή, γυαλιστερή αλλά όχι την υφή του. Δεν υπάρχει τίποτα έντονα κολλώδες σε αυτό το μακιγιάζ. «Αυτό το hack φέρνει μια πανέμορφη, πλούσια λάμψη που σχεδόν στάζει από τα χείλη σας», λέει η makeup artist J Guerra, η οποία σημειώνει επίσης ότι «προσθέτει ζεστασιά σε κάθε μακιγιάζ». Με ήδη 2,9 εκατομμύρια προβολές στο hashtag #honeylips ήδη, έπρεπε να μάθουμε τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργήσουμε αυτό το περιζήτητο look.

Τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε τα Honey Lips που τρεντάρουν στο TikTok

Ένα κραγιόν (προτιμήστε κάποιο nude) και μολύβι χειλιών σε σκούρα καφέ απόχρωση. Εφαρμόζουμε το μολύβι σε όλο το περίγραμμα των χειλιών και προσθέτουμε το κραγιόν. Περιμένουμε λίγο να σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ, και προχωράμε στη δημιουργία χρυσής όψης. Γίνεται με δύο τρόπους, είτε με εφαρμογή lip gloss με χρυσό glitter (δεν είναι τόσο ευρύ στο εμπόριο- παλιά κυκλοφορούσε ένα πολύ ωραίο o οίκος Dior, σήμερα υπάρχουν και οικονομικότερα στο εμπόριο).

ή ακόμη καλύτερα την ταμποναριστή εφαρμογή χρυσής σκιάς ματιών στο κέντρο των χειλιών. Απλώστε τη σκιά σε όλο το σώμα των χειλιών με ένα high shine gloss ή ένα διάφανο lip oil (ανάλογα πόσο φυσικό θες να είναι το αποτέλεσμα). Το πιο viral lip oil είναι το gisou honey infused. Voila! Το καλύτερο shimmering effect που θέλαμε να πετύχουμε.

Μία άλλη εκδοχή είναι να χρησιμοποιήσετε μόνο χρυσή σκιά στα χείλη σας, αρκεί ένα είναι καλά ενυδατωμένα. Μπορείτε πριν εφαρμόσετε τη σκιά, να κάνετε απολέπιση με ένα πολύ απαλό scrub και να τα ενυδατώσετε με ένα lip balm για λίγη ώρα. Μόλις τα χείλη σας γίνουν μεταξένια και ελαστικά, δουλέψτε με ταμποναριστές κινήσεις και στο κέντρο των χειλιών τη χρυσή σκιά. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πιο φυσικό.

Η Larosa συνιστά να σκουπίζετε τη σκιά στο κέντρο των χειλιών σας με την άκρη του δαχτύλου σας - επικεντρωθείτε στο τόξο του έρωτα και στη μέση του κάτω χείλους σας. Στα βίντεό της, χρησιμοποιεί την NYX È L'Utopia Gold Di. 

Εντοπίσαμε επίσης χρήστες να αναδημιουργούν το “hot honey lips”, το οποίο περιλαμβάνει ένα συνδυασμό από κοκκινωπό χρώμα χειλιών και gloss. Αυτό μας δίνει το μακιγιάζ "Red Wine" και είναι ιδανικό για ένα βραδινό ή κομψό look γραφείου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice