barely_there_nails
Instagram @Iramshelton
Beauty

Barely there nails: Το μανικιούρ που κάνουμε πριν τις διακοπές

Εσείς ποιο θα επιλέξετε για τις διακοπές σας;

Barely there nails: 6 απαλές αποχρώσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 

Λίγο πριν τις διακοπές αναζητάμε ιδέες για last minute μανικιούρ που θα αναδείξουν το vacation look μας. Πολλές από εμας δεν αναζητάμε όμως τα πιο ζωηρά χρώματα και τα ευφάνταστα nail art που συνήθως κυριαρχούν το καλοκαίρι. Προτιμάμε τις κομψές επιλογές που πάντα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες, για αυτό και το στιλ που θα υιοθετήσουμε φέτος θα είναι ανάλαφρο, χαλαρό και ταυτόχρονα σοφιστικέ ώστε να ταιριάξει με κάθε μας καλοκαιρινό look. To γαλλικό με λεπτή άκρη, το χρώμα της λαβάντας, αλλά και το γοργονέ είναι μερικά μόνο από τα μανικιούρ που έχουμε στο bucket list για τις επόμενες εβδομάδες. Συντάξαμε μια λίστα με όλα τα αγαπημένα "Barely there" nails, για να αποφασίσετε από τώρα με ποιο θα περάσετε τις διακοπές σας.

Αngel nails
Οι διακριτικές αποχρώσεις όπως το nude, το παλ ροζ, το milky και το απαλό μπεζ είναι πάλι στην πρώτη γραμμή και αποτελούν την πιο polished επιλογή για όλες τις περιστάσεις. Αν ένα trend ξεχώρισε στο Instagram τους προηγούμενους μήνες, αυτό ήταν τα Angel nails. Με pearl φινίρισμα και all time classic απόχρωση, είναι ιδανικά για να αναδείξετε το μαύρισμά σας.


Mermaid nails
Αν κάποιο nail trend έχει μια δόση καλοκαιρινής αύρας, είναι αυτό! Τα χρώματά του θυμίζουν την αντανάκλαση του ήλιου στο νερό, ουρά γοργόνας, ενώ ακόμα και η υφή του μπορεί να μοιάζει με κοχύλι, αντλώντας έμπνευση από το θαλάσσιο σύμπαν.

Levander nails
Η απόχρωση που ανέδειξε η Sophia Richie, το απόλυτο It girl, αυτή την στιγμή, που δε σταματά να μας δίνει ιδέες και έχει πρωταγωνιστήσει ήδη στα νύχια αυτό το καλοκαίρι. Το χρώμα της λεβάντας είναι ιδανικό για τις διακοπές καθώς αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα και πρόκειται για μια soft απόχρωση που μπορείτε να ολοκληρώστε με glitter top coat για λαμπερό φινίρισμα.

Jelly nails 
Όπως αποκαλύπτει και το όνομά τους, τα jelly nails έχουν στόχο να θυμίζουν λαχταριστά ζελεδάκια γι’ αυτό και το φινίρισμά τους είναι ultra glossy και ελαφρώς διάφανο με ροζ υποτόνους.

Tiny french nails
Μια νέα εναλλακτική του κλασικού γαλλικού κάνει την εμφάνισή της και δεν μπορούμε να μη τη δοκιμάσουμε. Μια πολύ λεπτή γραμμή στην άκρη του γαλλικού το καθιστά με διαφορά το πιο classy manicure, ενώ αποτελεί και την ιδανική επιλογή για το μανικιούρ της μεταβατικής περιόδου, πριν υιοθετήσετε τα πρώτα φθινοπωρινά beauty trends.

Barbie's pink nails
To barbiecore συνεχίζει να μας απασχολεί και αυτό το καλοκαίρι, όσο τίποτα, οπότε εκτός από το feed στο Instagram γιατί να μη κάνετε και τα νύχια σας ροζ; Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε ποια εκδοχή του θα υιοθετήσετε, αν και εμείς προτείνουμε το κομψό pale pink, για νύχια διακριτικά που θα ζήλευε μέχρι και η Barbie.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice