skincare
Cotton Bro Studio on Pexels
Beauty

Έξι βήματα για μία λαμπερή και λεία επιδερμίδα

Πώς θα αποκτήσεις την πιο σωστή καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

6 βήματα που πρέπει να συμπεριλάβεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα

Σήμερα, θα αποκαλύψουμε τα μυστικά για μία λαμπερή και λεία επιδερμίδα. Ποια είναι δηλαδή τελικά, εκείνα τα μικρά - αλλά θαυματουργά - βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε. Και όχι, δεν πρόκειται για μαγικές φόρμουλες ή ακριβά προϊόντα. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι να βρεις τη σωστή καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και να την ακολουθείς μετά, με ευλάβεια.

Βήμα Πρώτο
Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το Α και το Ω 
Το πιο βασικό βήμα για να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα δεν είναι άλλο απ’ τον βαθύ καθαρισμό και τη σωστή περιποίηση του προσώπου σου. Επίλεξε ένα απαλό αλλά με βαθιά καθαριστική δράση, καθαριστικό προσώπου και αφαίρεσε το μακιγιάζ και τους ρύπους, κάνοντας μασάζ κατά μήκος όλου το προσώπου σου – ναι και στον λαιμό! Χρησιμοποίησέ το, πρωί – βράδυ. Ακόμα, μην ξεχνάς να επιλέγεις προϊόντα που ταιριάζουν στον δικό σου μοναδικό τύπο επιδερμίδας.

skincare
Ron Lach on Pexels

Βήμα Δεύτερο
Scrub-A-Dub-Dub: Μια φορά την εβδομάδα
Δώσε στην επιδερμίδα σου την αναζωογόνηση που χρειάζεται, μία φορά την εβδομάδα, προσφέροντάς της ένα απαλό και αποτελεσματικό peeling. Απαραίτητο για κάθε τύπο επιδερμίδας, μιας και η διαδικασία αυτή αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα σου λαμπερό αλλά και παράλληλα, πιο σφριγηλό.

skincare
Polina Kovaleva on Pixels

Βήμα Τρίτο
Σωστή ενυδάτωση κάθε μέρα, όλη μέρα
Η ενυδάτωση είναι ο μυστικός παράγοντας για να αποκτήσεις - στο άψε σβήσε - την πιο λαμπερή επιδερμίδα! Επίλεξε ένα ενυδατικό προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου και εφάρμοσε το, πρωί και το βράδυ. Χρησιμοποίησε, για καλύτερα αποτελέσματα, ένα προϊόν που περιέχει υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C για να δώσεις στο δέρμα σου, τη φρεσκάδα και τη θρέψη που χρειάζεται.

skincare
Cotton Bro Studio on Pexels

Βήμα Τέταρτο
Επιδερμίδα προστατευμένη από τον ήλιο
Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου νεανική και σφριγηλή– και σίγουρα για να καθυστερήσεις την εμφάνιση ανεπιθύμητων ρυτίδων και κηλίδων. Επίλεξε λοιπόν, ένα ελαφρύ αντηλιακό προϊόν - όμως με υψηλό δείκτη προστασίας και φόρεσέ το καθημερινά το πρωί πριν βγεις από το σπίτι. Ακόμη και όταν ο ήλιος δεν φαίνεται.

skincare
Yan Krukau on Pexels

Βήμα Πέμπτο
Ένα τελετουργικό πολυτελείας που σου αξίζει!
Μήπως κάθε εβδομάδα, περιμένεις την ώρα και τη στιγμή να απολαύσεις το μικρό τελετουργικό ομορφιάς σου; Και πολύ καλά κάνεις! Μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης με μέλι, ένα σέρουμ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ή ένα χαλαρωτικό λουτρό με αρωματικά έλαια θα σε κάνουν να αισθανθείς σαν πραγματική σταρ. Που είσαι ήδη...Αλλά ακόμα περισσότερο, αν είναι ποτέ αυτό δυνατόν!

skincare
Koolshooters on Pexels

Βήμα Έκτο (Και τελευταίο..)
Οι κρυμμένοι θησαυροί της ομορφιάς
Το τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό βήμα για μια υπέροχη επιδερμίδα είναι η υγιεινή διατροφή και ο ύπνος. Κατανάλωσε πολλά φρέσκα φρούτα, λαχανικά και πιες αρκετό νερό για να διατηρήσεις το δέρμα σου, υγιές και λαμπερό. Και μην ξεχνάς τον απαραίτητο ύπνο 7-8 ώρες τη νύχτα για την καλύτερη ενυδάτωση τη επιδερμίδας σου.

skincare
Mike Jones on Pexels

Extra tip:
Απαραίτητη προσθήκη στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου είναι ο ορός προσώπου. Για νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα, δοκίμασε τώρα, τον όρο προσώπου με υαλουρονικό οξύ, Revitalift Filler που είναι ο ειδικός στην επαναφορά του όγκου και στη μείωση των ρυτίδων. Ακόμα, ανακάλυψε και τον ορό προσώπου Revitalift Clinical με 12% καθαρή Βιταμίνη C, E και σαλικυλικό οξύ, που προσφέρει ορατή βελτίωση των πρώτων σημαδιών γήρανσης, από τις πρώτες κιόλας χρήσεις.

Τώρα, που γνωρίζεις αυτά τα μυστικά, δεν υπάρχει τίποτα που να σε εμποδίζει να απολαύσεις μία επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Αφέσου στη μαγεία της περιποίησης προσώπου και ανάδειξε την απόλυτη λάμψη σου, κάθε μέρα!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice