7 προορισμοί στην Ηλιούπολη

Nefer: Σύγχρονο κέντρο αισθητικής και διαιτολογίας με εξατομικευμένες θεραπείες

Εδώ, ο σχεδιασμός της θεραπείες γίνεται σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nefer
Nefer
Nefer
Nefer
  • Λεωφ. Βουλιαγμένης 429
  • 2109914115, 6984132095, 6956614115
  • Nefer
  • Nefer

Το Nefer, στην Ηλιούπολη είναι ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής και διαιτολογίας

Ομορφιά, καλοσύνη, νεότητα. Είναι οι έννοιες που συμβολίζει ο όρος Nefer στα αιγυπτιακά και πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια το σύγχρονο αυτό κέντρο αισθητικής και διαιτολογίας. Ο καθένας και η καθεμία από εμάς είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με διαφορετικές ανάγκες και θέλω, έτσι ακριβώς θα σας αντιμετωπίσουν στο Nefer βάσει ενός εξατομικευμένου σχεδιασμού.

Οι άνθρωποι του Nefer, το οποίο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και αυτό θα το αισθανθείτε από την πρώτη σας κιόλας επίσκεψη, θα ακούσουν προσεκτικά αυτά που έχετε στο μυαλό σας και θα σας προτείνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσάς, για ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Στελεχωμένο με υψηλού επιπέδου προσωπικό και εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, το Nefer προσφέρει μια σειρά από θεραπείες που αφορούν στην αισθητική, όπως Laser Αλεξανδρίτη, Laser διοδικό, Lash lift, βαθύ καθαρισμό προσώπου, σχηματισμό φρυδιών, ηλεκτρική αποτρίχωση και πολλές άλλες. Επίσης, εξίσου σημαντικό είναι και το κομμάτι που αφορά στη διατροφή, σε ένα ευρύ πλαίσιο που δεν αφορά μόνο στην απώλεια βάρους, αλλά και στη διατροφική καθοδήγηση για ειδικές ομάδες (π.χ. εγκυμοσύνη), για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων (π.χ. διαβήτης) και την αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών. Σημειώστε ακόμη ότι ο χώρος είναι απολύτως φιλικός για ΑΜΕΑ, ενώ στο e-shop του Nefer θα ανακαλύψετε μια πολύ μεγάλη γκάμα από προϊόντα περιποίησης.

Extra tip: Happy hour από Δευτέρα έως Παρασκευή 13.00-15.00, με έκπτωση 15%.

www.nefer.gr, www.nefer.shop

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου