Mάρθα Στιούαρτ: Η επιχειρηματίας και lifestyle guru αψηφά ξανά την ηλικία της
© Cindy Ord/Getty Images for iHeartRadio/Ιdeal Image
Beauty

Η Μάρθα Στιούαρτ δείχνει ξανά ότι το 82 είναι απλώς ένας αριθμός

Η επιχειρηματίας και lifestyle guru έγινε το γηραιότερο μοντέλο σε εξώφυλλο του Sports Illustrated πριν μερικούς μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Mάρθα Στιούαρτ: Ποζάρε από το μπάνιο της 

Η Μάρθα Στιούαρτ μοιράστηκε στο Instagram μια selfie από τον καθρέφτη του μπάνιου της, με ένα ασημένιο νυχτικό, δείχνοντας εκ νέου ότι δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την ηλικία της.  

«Μετά από ένα οκτάωρο αεροπορικό ταξίδι από το Γουέστσεστερ στο Παλμ Μπιτς - φρικτό παρεμπιπτόντως - πήγαμε νωρίς για ύπνο και φορούσα το όμορφο νυχτικό μου @sabbiarosa (λινό με ρόμπα)», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Δεν έδειχνα τόσο άσχημα όταν σηκώθηκα, τουλάχιστον όχι τόσο άσχημα όσο όταν πήγα για ύπνο- πρέπει να φταίει το $$$$$outfit!!!».

H Μάρθα Στιούαρτ είναι η γυναίκα που έμαθε στους Αμερικανούς πώς να μαγειρεύουν, να περιποιούνται τον κήπο τους και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη όσον αφορά το νοικοκυριό. Την έχουν αποκαλέσει «γκουρού» της οικιακής οικονομίας και του lifestyle. Εχει κατακτήσει μια θέση στις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες του κόσμου. Εμαθε στις Αμερικανίδες πώς να διοργανώνουν τα τέλεια παιδικά πάρτι, να είναι καλές οικοδέσποινες και να διακοσμούν το σπίτι τους, έξυπνα και οικονομικά. 

Μάρθα Στιούαρτ: Στα 81 της έγινε εξώφυλλο με μαγιό στο Sports Illustrated

Η Μάρθα Στιούαρτ φωτογραφήθηκε προ μηνών με μαγιό για το εξώφυλλο του Sports Illustrated όντας η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που εμφανίστηκε cover story στο διάσημο περιοδικό. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια ήταν ένα από τα τέσσερα μοντέλα που επιλέχθηκαν για το τεύχος Μαΐου μαζί με τη Μόγκαν Φοξ, τη μουσικό Κιμ Πέτρας και το μοντέλο Μπρουκς Νάντερ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice