Προτάσεις μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου
© Freestocks/ Unsplash
Beauty

Άγιος Βαλεντίνος: Τα 14 ωραιότερα μακιγιάζ για την ημέρα των ερωτευμένων

Κλασσικό κόκκινο κραγιόν, ροζ eyeliner, εντυπωσιακά cat eye και γκλίτερ για μια ξεχωριστή εμφάνιση

14 ιδέες μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ρομαντικό ραντεβού ή night out με την κοριτσοπαρέα; Σε κάθε περίπτωση το μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλουμε να μας φτιάχνει την διάθεση και να προσδίδει λάμψη και θυληκότητα! Ακολουθούν 14 ιδέες για εντυπωσιακά make up looks, που μπορείς να αντιγράψεις.

Ρομαντικες παστέλ σκιές

Μοιάζουν λίγο ρετρό, θυμίζουν '70ς και πάνε πολύ με την ημέρα των ερωτευμένων. Είτε σε ένα απαλό θαλασσί, λιλά ή στο χρώμα της μέντας, κάνουν το συνολικό look να μοιάζει πιο ρομαντικό και ανοιξιάτικο και ταιριάζουν ιδανικά με ανοιχτό ροζ κραγιόν ή lip gloss.

Total pink

Ίσως η πιο girlie εκδοχή μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου. Ροζ σκιές, ρουζ και κραγιόν στους ίδιους τόνους, μπορούν να σεταριστούν αρμονικά εφόσον χρησιμοποιηθούν σε κατάλληλες ποσότητες. Το μυστικό σε αυτό το look είναι οι εντυπωσιακές μαύρες βλεφαρίδες, που το αναδεικνύουν.

Φούξια κραγιόν

Iδού η ευκαιρία για κάποια που θέλει να φορέσει επιτέλους το φούξια κραγιόν που έχει ξεχασμένο στο νεσεσέρ της. Με έντονη μάσκαρα και σε συνδυασμό με έναν εντυπωσιακό κορσέ, το Barbie εφέ γίνεται πολύ πιο σέξι.

Ροδακινί μάγουλα

Για όσες θέλουν να ξεφύγουν απο την λογική του ροζ, αλλά να διατηρήσουν έντονο το ρομαντικό στοιχείο, ενδείκνυται το peach ή apricot make up look, που εκτός από τα χείλη και τα μάτια μπορεί να αποτελέσει και statement blush.

Berry tones

Οι απόχρωση του μούρου ή της μαρμελάδας από τα φρούτα του δάσους στο κραγιόν, πάει πολύ στον Φεβρουάριο και συνδυάζεται με αξεσουάρ σε βουργουνδί τόνους για μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη στυλιστική εικόνα την ημέρα των ερωτευμένων.

Κόκκινο και ροζ eyeliner


Από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις στο μακιγιάζ για το 2024. Ροζ και κόκκινες λεπτές γραμμές στο άνω βλέφαρο μπορούν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να δημιουργήσουν ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα που θα συγκεντρώσει τα βλέματα.

Γκλίτερ πάνω στο γκλίτερ

To γκλίτερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σε όλη την επιφάνεια του ματιού, από το κινητό βλέφαρο, την κάτω γραμμή και την έξω γωνία, για ένα αποτέλεσμα που λαμπυρίζει.

Xρωματιστές βλεφαρίδες

Οι πολύχρωμες μάσκαρα ξαναγίνονται viral και κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα, από ρομαντικό ροζ και σέξι βουργουνδί μέχρι εκεντρικό μπλέ για μάτια που θα μαγνητίζουν την ημέρα των ερωτευμένων.

Sexy nude

Μίνιμαλ, δοκιμασμένο και flirty. Μπορεί το nude look να μοιάζει απλό, στην πραγματικότητα όμως θέλει μαεστρία και μπορεί να γίνει αξεπέραστα σέξι με έμφαση στα glossy χείλη.

Κλασικό cat eye

Είναι διαχρονικό, κολακεύει τους πάντες και αποτελεί μια safe αλλά αδιαμφισβήτητα κομψή επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Mπορεί να απογειωθεί με το αντίστοιχο ζευγάρι βλεφαρίδες.

Έμπνευση από την Brigitte Badrot

Το beauty look του μεγάλο sex symbol συχνά αποτελεί έμπνευση. Με την έντονη μαύρη γραμμή στο κάτω βλέφαρο και το ροζέ κραγιόν, είναι μοιραίο και ρομαντικό ταυτόχρονα. Μπορεί να αναβαθμιστεί με περισσότερη σκούρα σκιά για smokey αποτέλεσμα.

Έντονες γυαλάδες στο πρόσωπο

Το υγρό στοιχείο στο πρόσωπο είναι σέξι. Έτσι οι γυαλάδες στα ζυγωματικά και το κόκκαλο του ματιού, το gloss στα χείλη αλλά και τo lamination στα φρύδια δίνουν ένα αποτέλεσμα ζουμερό που γράφει τέλεια στο βραδινό φως.

Vibes από κόκκινο χαλί

Το στυλ μιας femme fatale: Βαθύ κόκκινο κραγιόν, έντονο μαύρο eyeliner και πλούσιες βλεφαρίδες. Σε συνδυασμό με λιτά μαλλιά και αστραφτερά κοσμήματα δίνουν σε μια εμφάνιση κάτι από την λάμψη του "Οld hollywood'', ιδανικό για ραντεβού.

Σαν '90ς supermodel

Τα make up looks των supermodels που επηρέασαν τον κόσμο της μόδας τη δεκαετία του '90 είναι μια ιδέα ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις, απο ραντεβού σε σινεμά μέχρι ρομαντικό δείπνο. Πρωταγωνιστούν τα σαγηνευτικά μπεζ και τα καφέ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice