Mix-and-Match Nails: Η πολύχρωμη τάση στο μανικιούρ

Ώρα για χρώματα, σχέδια και στρας

Προτάσεις για ένα πιο δημιουργικό και fun μανικιούρ

Η αλήθεια είναι πως όσο δυναμικές και αν είμαστε, όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουμε χρώμα και σχέδιο νυχιών συχνά επικρατεί ένα χάος στο κεφάλι μας. Μίνιμαλ ή κάτι πιο έξτρα; Κλασικό γαλλικό ή μία δόση tie-dye; Έντονες ή παστέλ αποχρώσεις; Ίσως όλα θα ήταν πιο απλά αν μπορούσαμε να συνδυάσουμε με έναν μαγικό τρόπο τα παραπάνω, χωρίς όμως να φαινόμαστε περίεργες ή ακόμα χειρότερα κιτσ. Ώρα να γνωρίσουμε τα Mix-and-Match Nails ή αλλιώς την πολύχρωμη και fun πλευρά του μανικιούρ. Φέρνουμε στο φως τον δημιουργικό μας χαρακτήρα, συνθέτωντας δικούς μας συνδυασμούς και στιλ στα νύχια. 

Πολύχρωμο Γαλλικό
Το γαλλικό είναι για πολλές η safe επιλογή. Ταιριάζει σχεδόν με κάθε outfit, προσδίδει μια εκλεπτυσμένη πινελιά δίχως υπερβολές και είναι πάντοτε στη μόδα όσα χρόνια και αν περάσουν. Τον τελευταίο χρόνο το είδαμε να πρωταγωνιστεί σε κάθε απόχρωση, εγκαταλείποντας για λίγο το κλασικό λευκό και γνωρίζοντας μια πολύχρωμη εκδοχή του. Με τα Mix-and-Match Nails το συγκεκριμένο μανικιούρ εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο, διακοσμώντας τις λεπτές γραμμές του με σχέδια, βάφοντας το κάθε νύχι σε διαφορετικό τόνο και διατηρώντας πάντοτε τη μοναδική elegant αισθητική του. Για όσες δεν το αποχωρίζεστε εύκολα, αλλά έχετε ανάγκη για μια αλλαγή, μάλλον βρέθηκε η ιδανική λύση για τη φετινή σεζόν. 

Τρισδιάστατα Μοτίβα
Τα Mix-and-Match Nails μας επιτρέπουν να διακοσμήσουμε τα νύχια μας όπως εμείς θέλουμε, δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Πλήρης ελευθέρια. Γιατί λοιπόν να μην προσθέσουμε μερικά 3D στοιχεία; Μην τρομοκρατήστε, υπάρχουν σχέδια και μοτίβα τα οποία πραγματικά αναδεικνύονται στην τρισδιάστατη μορφή, χαρίζοντας παράλληλα ένα πιο σύγχρονο aesthetic στην εμφάνισή μας. Είτε προτιμάτε τα μακριά είτε τα κοντά νύχια, η συγκεκριμένη επιλογή ταιριάζει και στις δυο περιπτώσεις, με την ηθοποιό Hunter Schafer να μοιράζεται τη δική της Mix-and-Match εκδοχή. Καλό θα ήταν αν το δοκιμάσουμε πρώτη φορά να αποφύγουμε το 3D στοιχείο σε όλα τα νύχια, μια και μπορεί να δημιουργήσει ένα υπερφορτωμένο αποτέλεσμα. Μπορούμε ωστόσο να πειραματιστούμε με χρώματα και λάμψεις, για να ολοκληρώσουμε το νέο μας στιλ. 

Snake Εffect
Δεν θα μπορούσαμε να μην εμπνευστούμε από την Hailey Bieber, το άτομο που έκανε πολλές από εμάς να ερωτευτούμε τα glazed nails και να ακολουθούμε πιστά τις επιλογές της στο μανικιούρ. Πρόσφατα μας σύστησε το snake effect, ένα σχέδιο το οποίο θυμίζει δέρμα φιδιού και προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε απόχρωση, μήκος και στιλ, ακόμα και στο γαλλικό. Αν λοιπόν αποφασίσετε να δώσετε ξεχωριστή εμφάνιση σε κάθε σας νύχι, σκεφτείτε το snake effect, μια διαφορετική επιλογή και αρκετά cool κατά τη γνώμη μας.

Σχέδιο Σκακιέρα
Στο άκουσμα της λέξης σκακιέρα η σκέψη πηγαίνει σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις και μοτίβα, τα οποία συχνά παραπέμπουν σε 90s και 00s εποχές. Σήμερα πρόκειται για ένα σχέδιο που δεν επιλέγεται τόσο συχνά, ωστόσο η φιλοσοφία των Mix-and-Match Nails μας κάνει να το αγαπήσουμε ξανά. Δεν χρειάζεται να περιοριστούμε στην άσπρη και μαύρη χρωματική παλέτα, αντιθέτως, μπορούμε να εντάξουμε την σκακιέρα σε ένα πολύχρωμο μανικιούρ, χαρίζοντας μια grungey πινελιά.

Simply Colorful
Και επειδή μπορεί όλα αυτά τα νέα σχέδια και οι όγκοι να είναι υπερβολικά για πολλές, πάντοτε υπάρχουν πιο απλές αλλά ταυτόχρονα μοντέρνες επιλογές. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα και φτιάξτε τους δικούς σας συνδυασμούς. Προτιμήστε αποχρώσεις που βρίσκονται σε παρόμοια ένταση, ή για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα συμβουλευτείτε τη γνώμη της αισθητικού σας. Κάντε διαφορικό κάθε νύχι ή «σπάστε» τη μονοτονία με πιο διακριτικό τρόπο, βάφοντας ένα ή δύο μόνο νύχια αλλιώς. 

Λουλούδια παντού
Και φυσικά, μια και βρισκόμαστε σε ανοιξιάτικη διάθεση τα λουλούδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις επιλογές των Mix-and-Match Nails. Λουλούδια ζωγραφισμένα με βερνίκι, στο κέντρο ή στην άκρη των νυχιών, μεγάλα ή μικρά, χαρίζουν έναν φλοραλ αέρα στο μανικιούρ, ταξιδεύοντάς μας για λίγο στα 70s. 

Από ότι φαίνεται ο μαξιμαλισμός θα πρωταγωνιστήσει στη φετινή χρονιά, κάνοντάς μας να βγουμε από τα τέλεια κουτάκια και να εκφραστούμε περισσότερο μέσω της εμφάνισής μας. Ελπίζουμε να βρήκατε έμπνευση στις προτάσεις μας και ίσως να ανακαλύψατε το δικό σας Mix-and-Match στιλ.