Η Vichy είναι ο σύμμαχός σου κατά της φωτογήρανσης

Ο ήλιος που πέφτει πάνω στο πρόσωπό σου!

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η σειρά Capital Soleil από τη Vichy προσφέρει αντηλιακή προστασία κατά της φωτογήρανσης

Σε μια εποχή που οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο επιβλαβείς από ποτέ, η προστασία του προσώπου μας είναι ζωτικής σημασίας. Και ο καλύτερος σύμμαχος που θα μπορούσαμε να έχουμε; Το αντηλιακό φυσικά! Ένα απαραίτητο κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας ομορφιάς, με δράση που θωρακίζει την επιδερμίδα μας, προστατεύοντάς την από τις βλαβερές επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο.

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την εξέλιξη των επιστημονικών ερευνών, οι επιλογές που έχει πια κανείς όσον αφορά τον τομέα της αντηλιακής προστασίας γίνονται ολοένα και πιο πλούσιες. Έτσι, ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να βρει εκείνο που του ταιριάζει και εξυπηρετεί τις ανάγκες της δικής του μοναδικής επιδερμίδας.

Vichy
©FREEPIK

Η σύνθεση που διαθέτουν τα σύγχρονα αντηλιακά προϊόντα είναι πρωτοποριακή και προσφέρει πολύ περισσότερα από απλή προστασία. Πλέον, μπορείς να βρεις αντηλιακά προσώπου που όχι μόνο προστατεύουν το δέρμα σου από τον ήλιο αλλά παράλληλα ενυδατώνουν, θρέφουν και προσφέρουν αντιγηραντική δράση, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη βελτίωση της υφής και της υγείας του δέρματός σου.

Όταν πρόκειται για την αντηλιακή προστασία, η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος είναι καθοριστική. Με το σωστό αντηλιακό προϊόν, μπορείς να δημιουργήσεις ένα αόρατο φίλτρο που αποτρέπει την επιβλαβή δράση των ακτινών UVA και UVB. Ακόμα, επιλέγοντας ένα αντηλιακό προσώπου που διαθέτει υψηλή προστασία, μπορείς να αποφύγεις τις ανεπιθύμητες κηλίδες και να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και λαμπερή. Στην περίπτωση αυτή, αναζήτησε και δοκίμασε μία αντηλιακή κρέμα προσώπου για κηλίδες, έτσι ώστε να είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον σκοπό αυτό.

Η αναζήτηση για το καλύτερο αντηλιακό προσώπου για σένα, βασίζεται ξεκάθαρα στον τύπο της επιδερμίδας σου και τις ανάγκες του. Εάν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, επέλεξε ένα αντηλιακό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον τύπο επιδερμίδας και έχει μια υφή που απορροφάται εύκολα. Ένα αντηλιακό προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες συμβάλλει στην αποφυγή της αίσθησης βαρύτητας και διατηρεί το δέρμα φρέσκο και απαλό, ακόμα και τις πιο ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Αντίθετα, εάν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή, προτίμησε ένα προϊόν με ενυδατική δράση που θα βοηθήσει στην ενίσχυση του φυσικού ενυδατικού φραγμού της επιδερμίδας σου.

Vichy
©FREEPIK

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι η συχνότητα επαναλαμβανόμενης εφαρμογής του αντηλιακού προϊόντος σου. Συνιστάται να επαναλαμβάνεις την εφαρμογή κάθε δύο ώρες, καθώς και μετά το κολύμπι ή την έντονη εφίδρωση, προκειμένου να διατηρήσεις την αποτελεσματική προστασία του προσώπου σου από τον ήλιο.

Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι η αντηλιακή προστασία δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο. Εφαρμόζοντας αντηλιακό προϊόν και σε άλλα εκτεθειμένα σημεία του σώματός σου, όπως τα χέρια και το λαιμό, προστατεύεις την επιδερμίδα σου από τις αρνητικές επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο και διατηρείς την υγεία της σε όλο το σώμα.

Τέλος, μην περιορίζεσαι μόνο στην προστασία από τον ήλιο. Απόφυγε την έκθεση στον ήλιο κατά τις ώρες μεγαλύτερης ηλιακής ενέργειας, όπως το μεσημέρι, για να μειώσεις έτσι τον κίνδυνο εμφάνισης κηλίδων και άλλων σημαδιών του ήλιου.

Vichy
©FREEPIK

Η πρότασή μας!

Η καθημερινή πρόληψη της φωτογήρανσης είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μίας υγιούς επιδερμίδας. Γι’ αυτό, εδώ έρχεται η σειρά Capital Soleil από τη Vichy. Δοκίμασε το UV AGE Daily & Tinted με προηγμένη αντηλιακή προστασία ενάντια στις ακτινοβολίες UVB και UVA,που προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης. Αν έχεις και λιπαρή επιδερμίδα, αναζήτησε τη λύση στο αντηλιακό UVClear της ίδιας σειράς, με σύνθεση που προλαμβάνει και διορθώνει τις ατέλειες και τη λιπαρότητα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice