Boyfriend Blush: Η νέα τεχνική στο μακιγιάζ
© Instagram @ nikki_makeup
Beauty

Boyfriend Blush: Δίνοντας χρώμα στα ζυγωματικά με μία μόνο κίνηση

Το νέο ροδαλό beauty-trend του καλοκαιριού

Boyfriend Blush: Η πιο απλή τεχνική για να βάλετε ρουζ 

Η νέα τεχνική στην εφαρμογή ρουζ ακούει στο όνομα Boyfriend Blush και είναι ο πιο απλός τρόπος για να δώσετε χρώμα στα μάγουλά σας. Έγινε viral μέσω του TikTok, αρκετοί λένε πως βασίζεται στο κόκκινο χρώμα που παίρνει το πρόσωπο των αγοριών όταν ντρέπονται, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι θυμίζει τα ροζ μάγουλά μας μετά από έντονη άθληση. Όποια και αν είναι η πηγή έμπνευσης αυτού του trend, το σίγουρο είναι πως θα σας χαρίσει ροδαλά ζυγωματικά, ακόμα και αν δεν είστε «ειδικός» στο μακιγιάζ. Άλλωστε, το καλοκαίρι είναι η εποχή που θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες αλλά χωρίς να θυσιάζουμε όλη την ημέρα μας μπροστά από έναν καθρέφτη -έχουμε και κάτι βουτιές να κάνουμε.

Ένα σημαντικό προσόν αυτού του trend είναι πως ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου, κυρίως στα οβάλ. Σύμφωνα με τη make-up artist Zoë Taylor το Boyfriend Blush δίνει την καλοκαιρινή φρεσκάδα που είχαμε ανάγκη, κολακεύοντας κάθε επιδερμίδα. Πρόκειται για την τεχνική που ήρθε να αλλάξει όσα γνωρίζαμε σχετικά με το ρουζ, μια και οι περισσότεροι πιστεύαμε πως το σωστό σημείο για να το εφαρμόσουμε είναι ψηλά στα ζυγωματικά. Χάρη όμως στoυς beauty lovers του TikTok, ανακαλύψαμε έναν νέο «κανόνα». Σήμερα τα βίντεο που δείχνουν πώς θα δημιουργήσετε και εσείς το δικό σας Boyfriend Blush, συγκεντρώνουν περισσότερα από 84 εκατομμύρια views.

Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη:

  • Επιλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση ρουζ -είτε σε κόκκινους είτε σε πορτοκαλί τόνους
  • Προτιμήστε προϊόν με κρεμώδη ύφη για πιο φυσικό αποτέλεσμα
  • Εφαρμόστε το ρουζ σχηματίζοντας ένα τρίγωνο πάνω στα ζυγωματικά, με την κορυφή του να κοιτάει προς το πιγούνι σας
  • Ξεκινήστε να απλώνετε το προϊόν είτε με το ειδικό πινέλο είτε με τα δάχτυλα σας, με απαλές κινήσεις προς τα έξω και κάτω

Για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε στα χείλη σας διαφανές lip-gloss, για να δείχνουν ζουμερά ή να τοποθετήσετε ταμποναριστά και στο κέντρο κραγιόν σε σομόν αποχρώσεις για να φαίνονται πιο σαρκώδη. Μην ξεχάσετε να χτενίσετε με το ειδικό βουρτσάκι τα φρύδια σας -ιδανικά με φορά προς τα πάνω- για να τονίσετε το βλέμμα σας. Χαρίστε στο πρόσωπο σας το νεανικό look που αναζητούσατε με μερικά μόνο προϊόντα και ετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας selfies. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice