Megan Fox: birthday girl

10 λόγοι που την κάνουν να ξεχωρίζει

Dazed and confused

Γενιά μαστουρωμένη, χαμένη σε multiplex χωριά, διαδικτυακούς γαλαξίες, πιστωτικές και ποπ-κόρν. Τους πίνει τους μπάφους της η Μέγκαν Φοξ και στο βρετανικό «GQ» δηλώνει υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης. Θα είναι η πρώτη που θα πάει να πάρει τα νόμιμα τσιγαριλίκια της. Από πρασινάδα, πίνει και τσάι.

Blog party

Οι μιντιακές μέγγενες κάνουν πάρτι με τις δηλώσεις της, τις «καταθέσεις ψυχής», αν προτιμάτε. Ανασφάλεια, εκδηλώσεις νευροψυχωτισμού, η σεροτονίνη της την αυθυποβάλλει να πιστεύει πως θα έχει το άδοξο τέλος της Μέριλιν Μονρόε. Τα είπε σε τεύχος του «Wonderland», χωρίς να χρειαστεί να βγάλει τα ρούχα της στην αλέγκρο φωτογράφηση του Μαριάνο Βιβάνκο, συνεργάτη του «Dazed & Confused».

n

Body art

Μέχρι στιγμής διαθέτει οκτώ τατουάζ. Αλλά δεν είναι να παίρνεις και όρκο με τις ευμετάβολες διαθέσεις των χολιγουντιανών αστέρων. Σαιξπηρικά ρητά, γιν γιανγκ, γκομενικά ονόματα, ψαγμένη κινεζιά, το πορτρέτο της αγαπημένης Μέριλιν. Όταν τη συγκρίνουν με την Αντζελίνα Τζολί, καυτηριάζει τη χαμηλή ευρηματικότητα του Τύπου.

Chick on speed

Οι παπαγάλοι της λέγονται Μπόουι και Ρόξι. Η γάτα της Λούνα. Tα μπουλντόγκ της Σπάνκι και Κέρτις. Το πομεράνιαν σκυλί της Σιντ Βίσιους, το τεριέ της Σάλιβαν. Η ζωοφιλία της περιλαμβάνει και ένα μικρό γουρουνάκι, ο λόγος που πλέον απορεί με τους ανθρώπους που καταναλώνουν χοιρινό. Το ροκ εν ρολ γούστο κινείται ανάμεσα στους Def Leppard, Van Halen και Nirvana.

n

Runaway

Γέννημα θρέμμα του Νότου, Τένεσι, και διάπλαση των παίδων σε χριστιανικό σχολείο. Σαν πήγε η αλεπού Μέγκαν στο παζάρι του μόντελινγκ, εγκατέλειψε τα σκληρά κατατόπια της για τον ήλιο της Καλιφόρνια άφραγκη, μετρώντας τα σέντσια για να αγοράσει ξυραφάκια.

Faster, pussycat

Αυτή και οι άντρες. Έγινε γυναίκα για πρώτη φορά στα 17. Τους θέλει έξυπνους και τρυφερούς, τους αποκαλεί «αγόρια», για να πάρει από νωρίς το πάνω χέρι. Υπήρξε ταίρι από το 2006 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2009 με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν, που ξεκίνησε από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (ο Ντέιβιντ) και έχει άπειρες συμμετοχές σε σειρές της καλωδιακής. Μετά τον χώρισε. Τα ξανάφτιαξαν τον Απρίλιο του 2009, έκαναν έναν γιο και παντρεύτηκαν στη Χαβάη.

n

Let’s start playing

Αρρωστάκι με τα video games. Παίζει «Transformers» και λατρεύει τα «Mortal Kombat», με τα fatalities του οποίου εκτονώνεται τακτικά. Οι κινήσεις του Σούπερμαν στο «Mortal Kombat vs DC Universe» την απογοήτευσαν.

Foxtrot

Η διαδικασία της υποκριτικής την κάνει να αισθάνεται σαν πόρνη. Κάποιοι πληρώνουν εισιτήριο για να τη δουν να φιλιέται και αυτή πληρώνεται για να υποδύεται όσα δεν θα κάνει ποτέ ένα νορμάλ ζευγάρι.

That’s why the lady is a Fox

Megan Denise Fox. Ετών 27, φαντασίωση ανδρών και γυναικών, πλάσμα περίεργων καιρών και εμμονή ψυχωμένων περιοδικών.

Και μια από τις σέξι διαφημίσεις στις οποίες πρωταγωνίστησε!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice