gettyimages-royalfamily.jpg
Ben A. Pruchnie/Getty-Ideal Images
Celebrities

Η βασιλική οικογένεια όπως δεν την έχετε ξαναδεί (εικόνες)

Η μοναρχία είναι ρετρό - Ελισάβετ, Κάρολος, Νταϊάνα, Χάρι και Ουίλιαμ με το φακό ερασιτεχνών φωτογράφων για το άλμπουμ «Στέμμα από το Πλήθος»

Είναι μία από πιο φωτογραφημένες οικογένειες στον κόσμο.

Επαγγελματίες φωτογράφοι ή ριψοκίνδυνοι παπαράτσι απαθανατίζουν χρόνια τώρα την πιο διάσημη βασιλική οικογένεια του κόσμου: τον οίκο του Ουίνσδορ.

royals_new1.jpg


Για πρώτη φορά, όμως, και με αφορμή το γάμο της χρονιάς στις 19 Μαΐου η διαδικτυακή εκτυπωτική εταιρεία Photobox ξεκίνησε ένα πανβρετανικό εγχείρημα με τίτλο: «Το Στέμμα από το Πλήθος» και καλεί τους Βρετανούς να δημιουργήσουν ένα φωτογραφικό άλμπουμ των Ουίνσδορ με τις δικές τους φωτογραφίες.

royals_new2.jpg

royals_new3.jpg


Για πρώτη φορά η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος, η εκλιπούσα πριγκίπισσα Νταϊάνα και τα παιδιά της θα «εκτεθούν» σε ένα άλμπουμ με πόζες που τράβηξαν πολίτες, ερασιτέχνες φωτογράφοι που βρέθηκαν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο για ένα «βασιλικό» κλικ.

royals_new4.jpg

royals_new5.jpg


Η ιδέα προέκυψε από τη φωτογραφία που έβγαλε η ερασιτέχνης Κάρεν Άνβιλ ανήμερα των Χριστουγέννων με την «τετράδα των πιο κουλ ατόμων» της μοναρχίας: τους Ουίλιαμ, Κέιτ, Χάρι και Μέγκαν. Μια φωτογραφία έξω από την εκκλησία του Σάντρινχαμ, η οποία έγινε viral.

Το φωτογραφικό άλμπουμ «Στέμμα από το Πλήθος» θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα ως το «γαμήλιο δώρο του κόσμου» στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο ταμείο «Βοήθεια για τους Ήρωες». 

royals_new6.jpg

royals_new7.jpg

royals_new8.jpg

royals_new9.jpg

royals_new10.jpg

royals_new11.jpg

royals_new14.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice