Η Lena Dunham, το Girls και η Vogue

Το κορίτσι που έκανε τα κιλά μόδα ποζάρει για το πρώτο της Vogue cover

Ήρθε να καταρρίψει δυναμικά τα κινηματογραφικά κλισέ που θέλουν την πρωταγωνίστρια να ξυπνάει πανέμορφη, να πίνει φρεσκοστυμμένο χυμό και να πηγαίνει για τζόκινγκ. Στο Girls η ζωή είναι πραγματική. Με γονείς που σταματάνε να σε χρηματοδοτούν και αγόρια που δεν νοιάζονται. Επιτέλους μια σειρά με ειλικρινή σεβασμό στα κορίτσια που δεν γεννήθηκαν με τα παράσημα της επιτυχίας στο κούτελο. Αστείο, έξυπνο και αληθινό ήταν η μυστική συνταγή και απ’ ό,τι φαίνεται πέτυχε.

Η Lena Dunham υποδύεται την Hannah Horvath. Μια αστεία τύπισσα που μιλάει πολύ, προσπαθεί να βρει τι θα κάνει με τη ζωή της και μπλέκει με λάθος αγόρια. Τουλάχιστον μέχρι τα 10 πρώτα επεισόδια που έχω κατεβάσει. Όλες έχουμε λίγη Hannah μέσα μας. Η Hannah λοιπόν περιτριγυρίζεται από τις τρεις κολλητές της. Την συνειδητοποιημένη και οργανωτική Marnie, την αφελή Shoshanna και την απελευθερωμένη Jessa. Οι ιστορίες που προκύπτουν είναι γραμμένες πάνω στη ζωή σου και οι πρωταγωνίστριες θυμίζουν κάτι από τις φίλες σου. Ένα μοντέρνο Sex and the City προσαρμοσμένο στους καινούργιους κανόνες της κοινωνικογκομενικής πραγματικότητας.

Και τώρα που η Lena έγινε σταρούμπα, φωτογραφήθηκε για τη Vogue ως τη «νέα βασίλισσα της κωμωδίας», με τέλεια ρούχα και τον Adam στην μπανιέρα. Απολαύστε όσο το τόρεντ φορτώνει.

image

n

n

Photography: Annie Leibovitz/ Vogue

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice