Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Χάρι
Νέο ίδρυμα για τους Χάρι και Μέγκαν εν μέσω κορωνοϊού © Max Mumby/Indigo/Getty Images/Ideal Images
Celebrities

Μέγκαν και Χάρι: Νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα με ρίζα ελληνική

Εν μέσω κορωνοϊού αφήνουν το brand Sussex Royal και κάνουν μια νέα… αρχή

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν εν μέσω πανδημίας την αντικατάσταση της επωνυμίας τους «Sussex Royal» και την αντικατάστασή του από το νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Archewell». Μάλιστα, το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν σημειώνει ότι το Archewell είναι ελληνικής εμπνεύσεως καθώς προέρχεται από την ελληνική λέξη… Αρχή και συνάμα παραπέμπει στο όνομα του πρωτότοκου γιου τους Άρτσι Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η πρώην ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ δήλωσαν ότι «ανυπομονούν» να προχωρήσουν με τη γραφειοκρατία και τη σύσταση του ιδρύματος, το οποίο θα καθυστερήσει λίγο από σεβασμό στην πανδημία του κορωνοϊού. Στα πλάνα τους είναι η δημιουργία ιδρύματος, ιστοσελίδας και μιας ολοκαίνουργιας επιχειρηματικής απόπειρας. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει «την κατάλληλη στιγμή», σημειώνει το ζεύγος που άφησε ως όφειλε βάσει των όρων του Megxit την επωνυμία Sussex Royal.

«Όπως εσείς, έτσι κι εμείς έχουμε επικεντρωθεί αυτή τη στιγμή στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, αλλά οφείλουμε να μοιραστούμε την ιστορία πίσω από το ίδρυμα» σχολίασαν σχετικά. «Πριν από το Sussex Royal, ήρθε η ιδέα του Arche – η ελληνική λέξη που σημαίνει αφετηρία δράσης. Ταυτιστήκαμε με αυτήν, γιατί θέλαμε να χτίσουμε μια φιλανθρωπική οργάνωση και έγινε η έμπνευση για το όνομα του γιου μας. Να κάνουμε κάτι με νόημα, να κάνουμε κάτι που έχει σημασία», διευκρίνισαν.

Οι Χάρι και Μέγκαν, σύμφωνα με δημοσίευμα, πρόλαβαν να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες πριν κλείσουν τα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ λόγω κορωνοϊού. Το ζεύγος τηρεί τις οδηγίες της απομόνωσης στο σπίτι και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun η Μέγκαν Μαρκλ ακόμα δεν έχει καταφέρει να συναντήσει την 63χρονη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

«Η Μέγκαν είναι απελπισμένη – εξάλλου, ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξε να ζήσει στο Λος Άντζελες είναι για να βρίσκεται κοντά στη μαμά της» φέρεται να είπε μη κατονομαζόμενη πηγή στη Sun.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice