Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον © Max Mumby/Indigo/Getty Images/Ideal Images
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: «Εξαντλημένη και παγιδευμένη» από το Megxit

Η αύξηση του φόρτου εργασίας εν μέσω πανδημίας με την αποχώρηση των Σάσεξ

Φιλικό πρόσωπο της Κέιτ Μίντλετον αποκαλύπτει ότι η 38χρονη Δούκισσα αισθάνεται «εξαντλημένη και παγιδευμένη» μετά την έξοδο των Χάρι και Μέγκαν.

Η Κέιτ Μίντλετον «αισθάνεται εξαντλημένη και παγιδευμένη» μετά το διαβόητο Megxit, την έξοδο δηλαδή του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ από το Μπάκιγχαμ και την αποποίηση των βασιλικών τους καθηκόντων. Φίλη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αποκάλυψε στο περιοδικό «Tatler» την ενόχληση της 38χρονης Κέιτ για τον αυξημένο φόρτο εργασίας από την ημέρα που οι Σάσεξ  αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο και να απομονωθούν στην έπαυλη των εκατομμυρίων στο Λος Άντζελες.

Οι υποχρεώσεις και οι δημόσιες εμφανίσεις για την Κέιτ Μίντλετον και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, αυξήθηκαν για έναν επιπρόσθετο λόγο, αυτόν της κρίσης με τον νέο κορωνοϊό. Απομονωμένοι στο σπίτι τους στο Νόρφολκ μαζί με τα τρία τους παιδιά - Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ πραγματοποίησαν αρκετές βιντεοκλήσεις για να σταθούν στο πλευρό του δοκιμαζόμενου από την πανδημία βρετανικού λαού.

Την ίδια ώρα ο Χάρι και η Μέγκαν απλά γιόρταζαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους Άρτσι και έκαναν βόλτες στο «φρούριο» που έχουν κάνει σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς.

Φιλικό πρόσωπο των Κέιμπριτζ είπε στο περιοδικό «Tatler»: «Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ήθελαν να ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με τα παιδιά τους, σαν καλοί γονείς, αλλά οι Σάσεξ με αυτό που έκαναν έβλαψαν τα τρία παιδιά προς όφελός τους».

Το ίδιο μη κατονομαζόμενο φιλικό πρόσωπο αποκάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ «εγωιστές» συμπληρώνοντας ότι η συμπεριφορά τους και οι αποφάσεις τους είχαν βαριές συνέπειες για την οικογενειακή ζωή των Κέιμπριτζ.

Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ και Άρτσι
Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ και Άρτσι / © EPA/Domic Lipinski

«Δεν μπορούσαν ούτε να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Τόσο πολλές ήταν ξαφνικά οι ευθύνες που έπεσαν πάνω στους ώμους τους», είπε το φιλικό πρόσωπο των Κέιτ και Ουίλιαμ.



«Η Κέιτ είναι έξαλλη, βράζει από οργή για τις ευθύνες που έχει επωμιστεί», λέει άλλο φιλικό πρόσωπο που επικαλείται σε δημοσίευμά της η Daily Mail. «Εννοείται ότι είναι πάντα χαμογελαστή, πάντα προσέχει το ντύσιμό της στις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά δεν το θέλει όλο αυτό», προσθέτει η ίδια πηγή. Και συμπληρώνει: «Εργάζεται όσο εντατικά εργάζεται ένας υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας, του οποίου του έχουν αφαιρέσει όλα τα προνόμια και τις διακοπές».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice