Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι © Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images/Ideal Images
Celebrities

Κακή… «αρχή» για Μέγκαν & Χάρι: Απορρίφθηκε το ίδρυμά τους

Πολλές οι «αοριστίες» στην αίτηση για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Archewell»

Νέο πλήγμα φέτος για το ζεύγος των Sussex. Απορρίφθηκε η αίτηση της Μέγκαν και του Χάρι για το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Archewell».

Το 2020 δεν έχει μπει με το δεξί για το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι. Πρώτα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη βασιλική οικογένεια, στη συνέχεια «έχασαν» το δικαίωμα της εμπορικής επωνυμίας του «Sussex Royal» και τώρα ένα άλλο μεγαλεπήβολο σχέδιο τους φαίνεται να ναυαγεί.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ με μεγάλη χαρά είχαν προ μηνών ανακοινώσει την πρόθεσή τους για έναν νέο φιλανθρωπικό οργανισμό, ο οποίος θα αντικαθιστούσε το απαγορευμένο βασιλικό brand. Μάλιστα το όνομα του ιδρύματος ήταν εμπνευσμένο από το όνομα του γιου τους, Άρτσι Μμαουντμπάτεν Ουίνδσορ, αλλά και την ελληνική… λέξη «Αρχή».

Δυστυχώς, όμως το ίδρυμα «Archewell» φαίνεται να κάνει κακή… Αρχή αφού απορρίφθηκε η αίτησή τους από το αρμόδιο Γραφείο Πατεντών και Καταχώρησης των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO) στις 3 Μαρτίου. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun» η αίτηση απορρίφθηκε γιατί περιείχε πολλές «αοριστίες» στη διατύπωσή της.

Ο υπάλληλος που έκανε τον έλεγχο των στοιχείων σε επιστολή του αναφέρει ότι «η αίτηση ήταν ανυπόγραφη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικυρωθεί. Η διατύπωση για τον ιστότοπο και το περιεχόμενο που σχετίζεται με φιλανθρωπία, προσφορές, εθελοντισμό και επαγγελματικές ευκαιρίες είναι επίσης αόριστα και πρέπει να γίνουν διευκρινήσεις για τη φύση του περιεχομένου».

archewell.jpg
Η αίτηση που απορρίφθηκε © The Sun


Η επιστολή της απόρριψης εστάλη στο ζεύγος Μέγκαν-Χάρι στις 2 Ιουνίου με την προτροπή να προχωρήσουν στις απαραίτητες τροποποιήσεις και διορθώσεις. Θα κληθούν μάλιστα να επωμιστούν κάποιες επιπλέον χρεώσεις για τα επιπρόσθετα έξοδα της γραφειοκρατίας.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι / © EPA/DOMINIC LIPINSKI

Πριν από τη «Sun» μια άλλη βρετανική εφημερίδα η «Telegraph» είχε γράψει ότι η αίτηση για την κατοχύρωση του νέου brand των Sussex είχε υποβληθεί τον περασμένο Μάρτιο διευκρινίζοντας ότι στα σχέδια του ζεύγους ήταν η δημιουργία μιας ιστοσελίδας με μια «ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων και υλικού επαγγελματικής κατάρτισης». Τότε ο πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ είχαν απαντήσει στο έντυπο ότι το άρθρο ήταν ανακριβές. Εξήγησαν ότι είχαν αφήσει στην άκρη την πρωτοβουλία «Archewell» γιατί όπως όλος ο κόσμος είχαν εστιάσει το πρόγραμμά τους και τις προσπάθειές τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice