Η Τζένιφερ Άνιστον
Η Τζένιφερ Άνιστον © EPA/DAVID SWANSON
Celebrities

Η Τζένιφερ Άνιστον φόρεσε μάσκα και σε καλεί να κάνεις το ίδιο

Το trend που δημιούργησε στα social media με το hashtag #wearadamnmask

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Την ανάγκη χρήσης μάσκας από όλους επεσήμανε με ανάρτησή της στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον.

Χωρίς make up και φορώντας μία μάσκα προσώπου, η Τζένιφερ Άνιστον ανέβασε μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram, καλώντας και τον υπόλοιπο κόσμο να κάνει το ίδιο.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα, η Άνιστον επισημαίνει την ανάγκη της χρήσης μάσκας ενώ το hashtag που δημιούργησε #wearadamnmask έχει γίνει ήδη trend στα social media.

«Καταλαβαίνω ότι οι μάσκες είναι άβολες. Αλλά δεν νομίζεις ότι είναι χειρότερο να κλείνουν επιχειρήσεις, να χάνονται δουλειές και το προσωπικό υγείας έχει εξαντληθεί. Και τόσες ζωές έχουν χαθεί από αυτόν τον ιό γιατί δεν κάνουμε αρκετά. Πιστεύω στην βασική καλοσύνη των ανθρώπων έτσι ξέρω ότι όλοι μπορούμε να το καταφέρουμε.

»Αλλά υπάρχουν άνθρωποι στη χώρα μας που αρνούνται να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να ισιώσουν την καμπύλη και να κρατήσουμε ο ένας τον άλλον ασφαλή. Οι άνθρωποι ανησυχούν για τα δικαιώματά τους που "παραβιάζονται" με το να τους ζητάς να φορούν μάσκα. Η απλή και αποτελεσματική σύσταση πολιτικοποιείται από σε βάρος των ανθρώπινων ζωών. Και δεν θα έπρεπε να αποτελεί debate. Αν ενδιαφέρεσαι για την ανθρώπινη ζωή, απλά φόρα μάσκα και ενθάρρυνε τους γύρω σου να κάνουν το ίδιο».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice