Παντρεύτηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας
Το ζεύγος / © UK Press via Getty Images
Celebrities

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο

Σήμερα, Παρασκευή, στις 11 το πρωί ώρα Αγγλίας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, κόρη του Άντριου και της Σάρα, παντρεύτηκε με τον Εδοάρδο Μαπέλι Μόζι στο Γουίνδσορ, σε μια τελετή που παρακολούθησαν στενοί συγγενείς.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον μεγιστάνα ακινήτων Εδοάρδο Μαπέλι Μόζι σε μια ιδιωτική τελετή στο Γουίνδσορ. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Βασιλικό Παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων. 

Παρευρέθηκαν η Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου, μαζί με μερικούς ακόμα στενούς συγγενείς. Ίσως είναι η πρώτη φορά που το βασιλικό ζεύγος συμμετείχε σε μια οικογενειακή σύναξη από την επιβολή της καραντίνας κι έπειτα. Φυσικά το παρών έδωσαν και οι γονείς της Βεατρίκης, ο πρίγκιπας Άντριου και η Σάρα Φέργκιουσον. 

Ο γάμος επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου, στο Μπάκινχαμ, αλλά ο κορωνοϊός χάλασε τα σχέδια. Από την επιβολή της καραντίνας στη Βρετανία, στις 23 Μαρτίου, οι γάμοι απαγορεύτηκαν. Επιτράπηκαν εκ νέου από τις 4 Ιουλίου, με την παρουσία έως και 30 ατόμων.

Η νέα ημερομηνία κρατήθηκε μυστική από το Παλάτι. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες

Η Βεατρίκη είναι 31 ετών, ενώ ο Μαπέλι Μόζι 35. Γνωρίζονταν οικογενειακώς πολλά χρόνια, όμως ο έρωτας προέκυψε το φθινόπωρο του 2018, κατά πάσα πιθανότητα στον γάμο της αδελφής της Βεατρίκης, Ευγενίας. Αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019. 

Η Βεατρίκη βρίσκεται στην ένατη θέση για τη διαδοχή του θρόνου, οπότε δεν έχει πλήρη βασιλικά καθήκοντα. Εργάζεται για την Afiniti, μια εταιρεία λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Μαπέλι Μόζι είναι γιος του πρώην Ολυμπιονίκη σκιέρ Αλεσάνδρο Μαπέλι Μόζι.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice