Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι © EPA/NEIL HALL
Celebrities

Στη δικαιοσύνη κατέφυγαν Χάρι και Μέγκαν εναντίον παπαράτσι

Υποστηρίζουν ότι χρησιμοποίησαν drone και άλλες μεθόδους για να βγάλουν φωτογραφίες του γιου τους Άρτσι-Χάρισον

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Αγωγή εναντίον παπαράτσι που τράβηξαν φωτογραφίες τον γιο τους κατέθεσαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Στη δικαιοσύνη κατέφυγαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εναντίον παπαράτσι με αφορμή τις πρακτικές που εφάρμοσαν οι τελευταίοι για να φωτογραφήσουν τον γιο τους.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υποστηρίζουν ότι οι φωτογράφοι χρησιμοποίησαν drone και άλλες μεθόδους για να βγάλουν φωτογραφίες του γιου τους Άρτσι-Χάρισον την ώρα που αυτός βρισκόταν βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες, χωρίς να έχουν λάβει άδεια από τους ίδιους.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι οι φωτογράφοι, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί, παραβίασαν τους νόμους της ιδιωτικής ζωής της Καλιφόρνιας όταν έστειλαν drone πάνω από το σπίτι του ζευγαριού για να φωτογραφήσουν την οικογένεια, ενώ τους κατηγόρησαν ότι δημιουργούσαν τρύπες στον φράχτη του σπιτιού.

«Κάθε άτομο και μέλος της οικογένειας στην Καλιφόρνια, από το νόμο, έχει το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή μέσα στο σπίτι. Κανένα drone, ελικόπτερο ή τηλεφακός δεν μπορεί να το αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα», δήλωσε ο δικηγόρος του ζευγαριού, Michael J. Kump, σύμφωνα με την Washington Post.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ καταθέτουν αυτήν την αγωγή για να προστατεύσουν το δικαίωμα του γιου τους στην ιδιωτική ζωή στο σπίτι τους, χωρίς να εισβάλουν φωτογράφοι και να σταματήσουν εκείνους που επιδιώκουν να επωφεληθούν από αυτές τις παράνομες ενέργειες».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice