Ίντρις Έλμπα: Ο «πιο σέξι άνδρας εν ζωή» γίνεται 48 χρονών
© David M. Benett/Dave Benett/Getty Images
Celebrities

Ίντρις Έλμπα: Ο «πιο σέξι άνδρας εν ζωή» γίνεται 48 χρονών

Γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1972

10 πληροφορίες και 10 δηλώσεις του ηθοποιού Ίντρις Έλμπα, που γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1972.

Ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ντιτζέι - έπαιξε μουσική στον γάμου του Χάρι και της Μέγκαν. Κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ για την πιο γρήγορη οδήγηση, πιλότος και κικμπόξερ. Έχει πρωταγωνιστήσει σε λαοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και σε πολλές ταινίες, ενώ έχει χαρακτηριστεί «ο πιο σέξι εν ζωή άνδρας». Ακολουθούν 10 πληροφορίες για τη ζωή του και 10 δηλώσεις του Ίντρις Έλμπα.

01. Εκτός από τη διάκριση «Ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή», έχει επίσης χαρακτηριστεί ως «ένας από τους 50 πιο καλοντυμένους Βρετανούς», «ένας από τους 100 πιο όμορφους άνδρες» και «ένας από τους 50 ανθρώπους που κάνουν το Λονδίνο υπέροχο». Καθόλου άσχημα.

02. Γεννήθηκε στο Ανατολικό Λονδίνο από πατέρα με καταγωγή τη Σιέρα Λεόνε και μητέρα από την Γκάνα. Σε μια από τις πρώτες του δουλειές, εργάστηκε στο εργοστάσιο της Φορντ.

03. Είναι μεγάλος φαν της Άρσεναλ, αλλά έχει πάει στο γήπεδο μόλις δύο φορές.

04. Έχει δύο παιδιά, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι, με δύο makeup artistis.

05. Έχει παντρευτεί δύο φορές, με μία makeup artist και με μία δικηγόρο. Η πιο πρόσφατη δημοσιοποιημένη σχέση του είναι με μια πρώην Μις Βανκούβερ.

06. Έχει ζήσει φάση «δεν είσαι ο πατέρας». Η όλη ιστορία έχει ως εξής. Η σχέση του με μια γυναίκα στη Φλόριντα είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση ενός αγοριού, το οποίο ο Ίντρις αναγνώρισε ως παιδί του. Ώσπου η μητέρα του είδε το αγοράκι και του είπε: «Δεν είναι γιος σου». Κι έτσι προχώρησε σε τεστ πατρότητας, το οποίο και δικαίωσε τη «γιαγιά».

07. Έχει εννέα τατουάζ, μεταξύ των οποίων ένα λιοντάρι που συμβολίζει τη Σιέρα Λεόνε, πατρίδα του πατέρα του, ένα αστέρι που συμβολίζει την Γκάνα, πατρίδα της μητέρα του, και ένα δέντρο να ανεβαίνει στο μπράτσο του.

08. Όταν κάνει dj set σε Λονδίνο και Ίμπιζα, έχει το ψευδώνυμο DJ Big Driis the Londoner. Τα ντιτζεϊλίκια τα άρχισε στα 19 για να βγάζει χρήματα.

09. Μουσικά, έχει συνεργαστεί με τον ράπερ Jay-Z, άνδρα της Beyonce.

10. Στις εκλογές του 2016 στη Βρετανία ήταν κατά του Brexit και υπέρ του Brimain.

Embedded rich media on Instagram

Και 10 δηλώσεις

01. «Πιστεύω πως οι δυναμικές γυναίκες είναι σέξι. Αλλά οι δυναμικές, επικίνδυνες γυναίκες είναι ουάου»

02. «Έχω μια πνευματική σύνδεση με τα δέντρα. Είναι σαν να τα χρησιμοποιώ ως τόπους προσευχής»

03. «Έζησα στη Νέα Υόρκη πριν την 11η Σεπτεμβρίου, και δεν ένιωσα καμιά ατμόσφαιρα ρατσισμού. Μετά την 9/11, υπήρχε μια ένταση. Πάλευες με έναν αόρατο τρομοκράτη, οπότε όλοι ήθελαν να ξέρουν ποιος είσαι και από πού είσαι. Το ένιωθα αυτό και ίσως ήταν ο λόγος που μετακόμισα στο Λος Άντζελες, για να είμαι ειλικρινής».

04. «Δεν πιστεύω πως ο Τραμπ και θα αλλάξει όλον το κόσμο και θα μας κάνει ρατσιστές. Πιστεύω πως οι άνθρωποι είναι έξυπνοι και ελεύθερα σκεπτόμενοι».

05. «Είμαι ένας από τους πιο παρεξηγημένους συντρόφους. Έχω κάνει πολλές αποτυχημένες σχέσεις, όχι γιατί είμαι μαλάκας, αλλά γιατί οι σχέσεις είναι περίπλοκες».

06. «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι πλεϊμπόι. Ότι δεν είμαι πιστός. Αν διαβάσεις τη ζωή μου από το google και δεις με ποιες γυναίκες ήμουν παντρεμένος ή τι συνέβη στους γάμους μου, μπορεί και να πιστέψεις τις φήμες. Όμως όλα αυτά είναι μια παρεξήγηση. Οι άνθρωποι νομίζουν πως με ξέρουν, αλλά δεν είναι έτσι. Μόνο λίγοι άνθρωποι με ξέρουν πραγματικά»

07. «Ήμουν για τρία-τέσσερα χρόνια άνεργος ως ηθοποιός. Παρακολουθούσα τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και τον Γουέσλι Σνάιπς και έλεγα: “Μπορώ να το κάνω αυτό. Μπορώ να είμαι εκεί μαζί τους”. Η γυναίκα μου ήταν 8μισι μηνών έγκυος όταν έμαθα ότι θα παίξω στη σειρά The Wire. Αν δεν έπαιρνα τον ρόλο, θα έπρεπε να εγκαταλείψω τις ΗΠΑ. Ξέραμε πως αν δεν έβρισκα δουλειά μετά τη γέννηση της κόρης μου, θα καταλήγαμε στον δρόμο».

Idris Elba Hasn’t Always Had A Good American Accent | The Graham Norton Show

08. «Όταν δεν έπαιζα στην τηλεόραση ή στο σινεμά, δεν με πρόσεχε κανείς ιδιαίτερα. Μερικοί όμορφοι άνθρωποι τραβούν την προσοχή των άλλων. Εγώ όχι, μέχρι να βγω στην τηλεόραση. Είμαι σε αυτές τις λίστες των όμορφων και των σέξι μόνο γιατί βγαίνω στην τηλεόραση. Μου συμβαίνει όλη την ώρα. Κάθομαι σε μια παμπ και κανείς δεν με αναγνωρίζει. Μπορεί να δω μια γοητευτική γυναίκα, αλλά αυτή δεν με αναγνωρίζει κι έτσι δεν με “ερωτεύεται”. Και τότε λέει κάποιος “α, είσαι εσύ” και ξαφνικά όλοι μου μιλάνε και μου κάνουν ερωτήσεις. Είναι μαλακία».

09. «Θα μπορούσα να μείνω στη Φορντ και να δουλεύω με τον πατέρα μου και όταν θα έφτανα στην ηλικία που είμαι τώρα να ονειρευόμουν μια ζωή σαν την τωρινή μου… Δεν παραπονιέμαι τόσο πολύ επομένως για τη ζωή μου».

10. «Προσπαθώ να μη μιλάω πολύ για τον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν (ήταν καλεσμένος και ντιτζέι στη δεξίωση), αλλά ήταν από τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής μου».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice