Παντρεύτηκαν η Ναταλία Βοντιάνοβα και ο Αντουάν Αρνό
David M. Benett/Dave Benett/Getty Images
Celebrities

Παντρεύτηκαν η Ναταλία Βοντιάνοβα και ο Αντουάν Αρνό

Επιτέλους δηλαδή!

Το τοπ μόντελ Ναταλία Βοντιάνοβα και ο επιχειρηματίας Αντουάν Αρνό παντρεύτηκαν στο Παρίσι μετά από 10 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά.

Καλώς τους κι ας άργησαν στο κλαμπ των παντρεμένων. Η Ναταλία Βοντιάνοβα και ο Αντουάν Αρνό φόρεσαν επιτέλους στεφάνι μετά από 10 χρόνια σχέσης. Το ανακοίνωσε στο instagram της η νύφη, για να δεχτεί χιλιάδες συγχαρητήριες ευχές από φίλους, σχεδιαστές, μοντέλα του διαμετρήματός της, όπως η Ναόμι Κάμπελ. 

Το ζετέμ έχει πολύ μεγάλο παρελθόν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2008, στο σετ μιας καμπάνιας της Λουί Βουιτόν. Ο γαμπρός δήλωνε το 2017 σε συνέντευξή του: «Θυμάμαι πως μόλις την είδα μου έπεσε το σαγόνι. Η Ναταλία δεν θυμάται τίποτα». Ίσως γιατί η Ναταλία εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένη με τον Τζάστιν Πόρτμαν και δεν είχε μάτια για άλλον. 

Η σχέση τους ξεκίνησε επισήμως το 2011 όταν η Ναταλία πήρε διαζύγιο. Μόλις ο Αρνό διάβασε στον Τύπο τα περί χωρισμού, κάλεσε στο διαμέρισμά του το τοπ μόντελ. «Ήταν απολύτως γελοίο. Ήμασταν και οι δυο πολύ ντροπαλοί», θυμάται. 

Όμως «αυτά είναι τυχερά», που λέει και ο σοφός λαός. Σύντομα οι δυο τους διαπίστωσαν πως ήταν και γείτονες. Στην Ίμπιζα. Τα εξοχικά τους απείχαν μόλις 10 λεπτά (δε διευκρινίζεται αν είναι δέκα λεπτά με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο).

Embedded rich media on Instagram

Ήταν ένας πολυαναμενόμενος από τα μίντια γάμος. Αν και σε συνθήκες κορωνοϊού έγινε απλά και ταπεινά. Οι όρκοι ανταλλάχθηκαν μπροοστά στις αρχές του 16ου διαμερίσματος του Παρισιού. Η νύφη φορούσε ένα φόρεμα κουτίρ της Ulyana Sergeenko, ενώ ο γαμπρός ένα navy κοστούμι και μια γραβάτα στο μπλε του ουρανού. Ένας πιο επίσημος θρησκευτικός γάμος αναμένεται  στο μέλλον, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Βοντιάνοβα. Και καλούς απογόνους να ευχηθούμε εμείς, αν και το ζευγάρι έχει ήδη δύο γιους.

Α, δεν είπαμε και τα σημαντικά για όσους δεν ξέρουν για ποιους μιλάμε. Η Ναταλία Βοντιάνοβα είναι σουπερμόντελ. Είναι γνωστή ως Σταχτοπούτα της μόδας, καθώς τα παιδικά της χρόνια στη Ρωσία ήταν πολύ δύσκολα. Με τον πατέρα της να την έχει κάνει όταν εκείνη ήταν μωρό και με μια αδελφή που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, η Ναταλία πουλούσε φρούτα στον δρόμο για να συντηρεί την οικογένειά της. Όμως η μοίρα στάθηκε καλή μαζί της και τη διακτίνισε στις πασαρέλες στα 15 και στο Παρίσι στα 17. Από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Τζάστιν Πόρτμαν έχει τρία παιδιά. Ο Αντουάν Αρνό πάλι μεγάλωσε με όλες τις ανέσεις του ως μέλος της οικογένειας του κορυφαίου ομιλού μόδας LVMH. Σήμερα είναι CEO της Berluti, μιας υποεταιρείας της LVMH που κατασκευάζει ανδρικά ρούχα, κυρίως από δέρμα καγκουρώ και αλιγάτορα (!), και κεφαλή της Loro Piana, που ειδικεύεται σε πολυτελή ρούχα από κασμίρ και μαλλί.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice