Η Ντέβα, κόρη των Μπελούτσι - Κασέλ, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο
© instagram
Celebrities

Η Ντέβα, κόρη των Μπελούτσι - Κασέλ, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο

Και είναι μόλις 16 χρονών

Η Ντέβα, η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό Elle σε ηλικία 16 ετών.

Άλλο ένα celebrity μήλο που πέφτει κάτω από τη celebrity μηλιά. Η Ντέβα είναι κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, που δεν χρίζουν περαιτέρω συστάσεων. Η Ντέβα είναι μοντέλο, μπήκε στα 16 πριν ένα μήνα περίπου, και μόλις έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό Elle. 

Το ανακοίνωσε περιχαρής η μαμά Μόνικα στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν ένα μικρό κορίτσι… Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα! Μακάρι η Ζωή να σε προστατεύει, Αγάπη μου». Μία καρδούλα μπροστά, δύο στο τέλος των προτάσεων. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

 

Το μήνυμα της Μόνικα ακούγεται σχεδόν σπαρακτικό. Σαν να συνειδητοποιεί πως ήρθε η ώρα του απογαλακτισμού της κόρης της, και αυτή είναι μια δύσκολη ώρα για κάθε μάνα. 

Φτάνει όμως με τη φτηνή ψυχολογία. Πάμε στην Ντέβα, η οποία διάλεξε το πιο έξυπνο όνομα για τον εαυτό της στο instagram: Είναι η D. Casseluxxi. Το πιάνετε; Τέλειο;

Η Ντέβα γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004. Έχει μία αδελφή, τη Λεονί, κατά έξι χρόνια μικρότερή της. Οι διάσημοι γονείς φρόντισαν να κρατήσουν τις κόρες τους μακριά από τους παπαράτσι και τα φλας. Στην ουσία την Ντέβα την είδαμε και είπαμε ουάου για πρώτη φορά τον Μάιο του 2019, όταν επιλέχτηκε ως μούσα των Dolce & Gabbana για την προώθηση των αρωμάτων του οίκου. 

Deva Cassel for Dolce & Gabbana Shine Fragrance Campaign

Μοιάζει κυρίως στη μαμά της, αλλά φαίνεται να έχει κληρονομήσει την τσατίλα του μπαμπά της. Τον Ιούλιο του 2020 δεν μάσησε να απαντήσει σε ένα σχόλιο στα social media, όταν κάποιος άγνωστος την κατηγόρησε ότι έκανε πλαστικές. Αφού επιχειρηματολόγησε για τις φυσικές αλλαγές στο σώμα και στο πρόσωπό της (είναι 16 χρονών), έκλεισε την απάντησή της γράφοντας: «Επομένως, σκεφτείτε πριν προσπαθήσετε να διαδώσετε τέτοια ηλίθια και περιττά νέα για τους νέους». O λα λα, Ντέβα!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice