Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου: Μήπως ψάχνει γαμπρό;
© Anthony Ghnassia/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου: Μήπως ψάχνει γαμπρό;

Γιατί αυτή η ξαφνική δημοσιότητα για την μικρή κόρη της Καρολίνας του Μονακό;

Γιατί τα ΜΜΕ και το βασιλικό ρεπορτάζ ασχολούνται με την Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου; Γιατί το νέο αίμα των Μονεγάσκων αγαπά τη μόδα και το δείχνει.

Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου αποτελεί το πρόσωπο των ημερών. Πρόσφατα έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Telva, ενώ σχολιάζονται οι δημόσιες εμφανίσεις της και η αγάπη της για τη μόδα. Τι παίζει και το βασιλικό ρεπορτάζ ασχολείται ξαφνικά μαζί της; Μήπως ήρθε η ώρα να βρει γαμπρό ή μετά την εξάντληση του κεφαλαίου Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να βρεθεί ένα νέο πρόσωπο να απασχολήσει τα royal φλας; 

Η Αλεξάνδρα είναι 21 χρονών, πολύ όμορφη, γαλανομάτα και σίγουρα ακριβό τρόπαιο για τους εργένηδες του πλανήτη. Μητέρα της είναι η Καρολίνα του Μονακό, πρωτότοκη κόρη της Γκρέις Κέλι και του Ρενιέ. Οι κόρες του ζευγαριού, Καρολίνα και Στεφανί, ήταν σίγουρα όμορφα κορίτσια αλλά και φινετσάτα. Τη μάνα τους θα έμοιαξαν. Υποτίθεται πως η Στεφανί ήταν πιο «κεφάτη» από την αδελφή της, ό,τι κι αν καταλαβαίνετε ότι σημαίνει αυτό. Όμως και η Καρολίνα το έκανε το κέφι της. Παντρεύτηκε τρεις φορές. Με τον δεύτερο άντρα της, τον συγχωρεμένο Στέφανο Κασιράγκι, απέκτησε τρία παιδιά, και με τον τρίτο, το Ερνέστο Αύγουστο το Ε’, γέννησε την Αλεξάνδρα στις 20 Ιουλίου 1999.

Κι ενώ μέχρι πρόσφατα τη δημοσιότητα απασχολούσε η Σαρλότ, κόρη του Κασιράγκι, πλέον με μεγάλη ορμή σκάει στο προσκήνιο και η Βενιαμίν του οίκου. 

Στα χνάρια της μητέρας της αλλά και της θείας της, Στεφανί, η Αλεξάνδρα παλεύει να γίνει διεθνές σύμβολο της μόδας. Ντύνεται κομψά, ενώ παρευρίσκεται και σε ντεφιλέ μόδας, κυρίως του Dior. Πρέπει κι αυτή να βρει ένα ενδιαφέρον, ένα χόμπι, έναν τομέα να διακριθεί. Αφενός δεν της λείπουν τα χρήματα, αφετέρου η πριγκιπική ζωή πρέπει να είναι πολύ βαρετή.

Το πλήρες όνομά της είναι σιδηρόδρομος: Γεννήθηκε ως Αλεξάνδρα Σαρλότ, Ούρλικε, Μαριάμ, Βιργινία. Είναι τα ονόματα όλων των νονών της - καλή φάση. Είναι 13η στην κούρσα διαδοχής για το στέμμα των Μονεγάσκων, άρα κλάιν. 

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Αλεξάνδρα κάνει σκέιτ επί πάγου από τα 10 της χρόνια κι έχει πάρει μέρος σε αγώνες σε τοπικό επίπεδο. Τώρα μάθαμε πως αγαπάει τα Dior - σοκαριστικό! Πριν μερικές μέρες εμφανίστηκε κατά τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας του Μονακό φορώντας ένα μαύρο σύνολο, αγνώστου υπογραφής, αλλά κρατούσε μια τσάντα Dior, για να τη φωτίζει. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια έφτανε για να ξεκινήσουν τα αφιερώματα στη μικρή. 

Δεν ξέρουμε αν ψάχνει ή αν της ψάχνουν γαμπρό, πάντως η Αλεξάνδρα έχει δεσμό. Ένα ωραίο αθλητικό τύπο. 

Τι άλλο «συναρπαστικό» ξέρουμε για αυτό το κορίτσι; Ότι συνδέεται με δεσμούς γαλάζιου αίματος με τη Λέονορ, τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου, αλλά είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα ως προς τη σύνδεσή τους. Δε βαριέσαι. Άλλωστε όλοι αυτοί δεν είναι κάπως συγγενείς μεταξύ τους;

Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά, μελετήστε τη λεζάντα του ποστ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice