Αντιδράσεις για τα παράνομα πάρτι της Ρίτα Όρα και της Cardi B
EPA/SEBASTIEN NOGIER
Celebrities

Αντιδράσεις για τα παράνομα πάρτι της Ρίτα Όρα και της Cardi B

Δεν κρατιούνται πια αυτές οι διάσημες!

Η Ρίτα Όρα και η Cardi B οργάνωσαν πάρτι με πολλούς καλεσμένους και, όταν αποκαλύφθηκε το γεγονός, απολογήθηκαν στους φαν τους.

Εν μέσω λοκντάουν και απαγορεύσεων η Ρίτα Όρα και η Cardi B αποφάσισαν να γράψουν στα σινιέ παπούτσια τους τον νόμο και να παρτάρουν. Ακολουθώντας τα παραδείγματα της Κιμ Καρντάσιαν και της Κένταλ Τζένερ, έστησαν μεγάλα event, με πολλούς καλεσμένους, χωρίς μάσκες και σε εσωτερικούς χώρους. Όμορφα…

Το Σάββατο, η Ρίτα Όρα προσφέρθηκε να πληρώσει πρόστιμο 10.000 λίρες όταν το πάρτι των 30ών γενεθλίων της διακόπηκε απο τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου. Στο εστιατόρια-κλαμπ Casa Cruz, στη γειτονιά του Νότινγκ Χιλ, παρευβρίσκονταν, τρωγόπιναν και χόρευαν περισσότερα από 30 άτομα, μεταξύ των οποίων η Κάρα και η Πόπι Ντελεβίν. Φίλοι της Ρίτα Όρα ισχυρίστηκαν πως στο πάρτι υπήρχαν μόλις 7 άτομα και όχι 30. Η αστυνομία επιβεβαίωσε το γεγονός ότι κλήθηκε στο εστιατόριο γύρω στις 9 το βράδυ για να ελέγξει την πιθανότητα να παραβιάζονται οι κανονισμοί που ισχύουν λόγω Covid-19, αλλά είναι ασαφές αν τελικά βεβαίωσε παραβάσεις. Πάντως στη Βρετανία μέχρι την  ερχόμενη Τρίτη ισχύει απαγόρευση οποιασδήποτε συνάθροισης.

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η Ρίτα Όρα ανέβασε στόρι στο instagram και απολογήθηκε στους φαν της. Ομολόγησε πως γιόρτασε τα 30 της γενέθλια με την παρουσία μερικών φίλων. Το αποφάσισε θεωρώντας πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα με δεδομένο ότι οσονούπω τελειώνει το λοκντάουν. «Λυπάμαι βαθύτατα που παραβίασα τους κανονισμούς και καταλαβαίνω πως αυτό θέτει ανθρώπους σε κίνδυνο. Ήταν μια σοβαρή και απαράδεκτη λάθος κρίση. Λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς, καταλαβαίνω πόσο ανεύθυνες είναι τέτοιες ενέργειες και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη». Στο ποστ που ακολουθεί, πατήστε το βελάκι στα δεξιά και δείτε λεπτομέρειες του πάρτι, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε. 

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και η Cardi B ανακοίνωσε πως οργάνωσε μια γιορτούλα στο σπίτι της για τη Μέρα των Ευχαριστιών. Ενώ αρχικά ζήτησε συγγνώμη, στη συνέχεια τα γύρισε λέγοντας πως οι άνθρωποι «καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να προσβληθούν». Η ίδια ομολόγησε στο τουίτερ πως στο πάρτι διασκέδαζαν 12 παιδιά και 25 ενήλικες και πως ξόδεψε πολλά χρήματα για να υποβληθούν όλοι οι καλεσμένοι της σε τεστ Covid.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice