7 διάσημοι μπαμπάδες με τους φτυστούς γιους τους
© instagram
Celebrities

7 διάσημοι μπαμπάδες με τους ολόιδιους γιους τους

Με λίγη φαντασία, είναι σαν δυο σταγόνες νερού

Βρήκαμε 5 ηθοποιούς, έναν μουσικό και έναν ποδοσφαιριστή που τα αγόρια τους τους μοιάζουν πολύ. Όταν μιλάει το γονίδιο...

Σου έχουμε μερικούς διάσημους που είναι ολόιδιοι με τους γιους τους, γεγονός που σε αφήνει παγερά αδιάφορ@ μπροστά στα ζόρια που τραβάς τον τελευταίο καιρό (ίσαμε 20 χρόνια).

Για να τραβήξουμε την προσοχή σου, να σου πούμε πως τόσο οι μπαμπάδες όσο και οι γιοι είναι κούκλοι. Καλύτερα τώρα; Επίσης θα σου έχουμε γαργαλιστικές λεπτομέρειες και καυτά κουτσομπολιά (ψέματα). Τσιμπάς;

Για να μην χαρακτηριστούμε όμως οι μεγαλύτεροι πρήχτρες όλων των εποχών, σταματάμε τις φλυαρίες και περνάμε στην ουσία (λέμε τώρα).

Δείτε 7 μπαμπάδες που δεν χρειάζονται κανένα τεστ πατρότητας για να αναγνωρίσουν τους γιους τους. Με λίγη φαντασία μοιάζουν με δυο σταγόνες νερού.

Ντέιβιντ και Μπρούκλιν Μπέκαμ
Ώδινε Βικτόρια και έτεκεν τον Μπρούκλιν. Κι επειδή ίσως τα αρχαία να μην είναι το φόρτε σας, μόλις έγραψα ότι κοιλοπόνεσε η Βικτόρια και γέννησε τον Μπρούκλιν. Όλα αυτά συνέβησαν στις 4 Μαρτίου του 1999. Ο Μπρούκλιν μεγάλωσε κι έγινε μοντέλο και ερασιτέχνης φωτογράφος. Βασικά, είναι γιος Ντέιβιντ και Βικτόριας και αυτό σημαίνει πως είναι ένα προνομιούχο παιδί. Βασικά, στα χαρακτηριστικά είναι σχεδόν μόνο γιος Ντέιβιντ - η Βικτόρια έχει μια ελάχιστη φιλική συμμετοχή. Ας ελπίσουμε να πάρει τα μαλλιά της το παιδί, γιατί ο Ντέιβιντ υπολείπεται σε κόμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Ο Μπρούκλιν προέκυψε (από σεξ) στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, εξ ου και το όνομά του - ευτυχώς δεν συνελήφθη στο Κατάκολο δηλαδή. Όταν αρραβωνιάστηκε, κάθε μέρα βλέπαμε την αρραβωνιάρα στο instagram της Βικτόρια να ποζάρει με ρούχα της. Μετά παντρεύτηκε και κόπασε κάπως ο σασιρμάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Τζουντ και Ράφερτι Λο
Ο Τζουντ Λο δεν χρειάζεται συστάσεις. Λοιπόν, ο Τζουντ με σύζυγο την ηθοποιό Σάντι Φροστ απέκτησε το 1996 έναν γιο, τον Ράφερτι, και μετά γέννησαν άλλον έναν γιο και μια κόρη. Τον Ράφερτι τον είδαμε από παπαρατσικές φωτογραφίες ως δεσμό της Ρίτα Όρα το 2019 και είπαμε: καλέ, αυτός είναι φτυστός ο πατέρας του! Η Ρίτα, βέβαια, το 2020 άλλαξε δεσμό και τα έφτιαξε με τον γιο του Γαβρά, τον Ρομέν, αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης.

Ο Ράφερτι είναι μοντέλο, όπως και η αδελφή του, Άιρις. Επίσης ψιλοτραγουδάει και ψιλοπαίζει στο σινεμά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raff Law (@rafflaw)

Στέλαν και Αλεξάντρερ Σκάρσγκαρντ
Η περίπτωση αυτού του διδύμου έχει πολλή ιστορία και πολλά παιδιά, και απαιτεί αρκετή φαντασία για να βρούμε ανατριχιαστικές ομοιότητες. Αλλά τη βάλαμε γιατί αγαπάμε τον γιο, τον Αλεξάντερ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katrin? (@alex.bill.skarsgard)

Ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ, γνωστός μας από πολλές ταινίες, είναι από τη Σουηδία. Τον πρωτοείδαμε στο «Δαμάζοντας τα κύματα» και έκτοτε τον βλέπουμε παντού. Ο Στέλαν λοιπόν έχει 8 παιδιά, με δύο γυναίκες. Με την πρώτη του γυναίκα έκανε 6 παιδιά, εκ των οποίων τα 4 είναι ηθοποιοί και μάλιστα γνωστοί. Αν νομίζετε πως ο Στέλαν είναι χριστιανός και γι’ αυτό γέννησε όσα παιδιά έστειλε ο Θεός, καμία σχέση. Δηλωμένος άθεος είναι.
Ο μεγαλύτερος, ο Αλεξάντερ, η αγάπη μας, πρωταγωνιστούσε στο «Big Little Lies» και είναι βελτιωμένη εκδοχή του πατέρα του σε ομορφιά. Μιλάμε, το παιδί είναι κούκλαρος!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katrin? (@alex.bill.skarsgard)

Άρνολντ και Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ
Ο Πάτρικ γεννήθηκε το 1993, είναι γιος του Άρνι και της Μαρία Σράιβερ, είναι ψιλοηθοποιός και κυρίως μοντέλο κοσμώντας εξώφυλλα περιοδικών αλλά και καμπάνιες (πιχί του Calvin Klein).

 

Από τη μεριά της μητέρας του έχει DNA Κένεντι. Το 2014 τον ανακάλυψαν τα ΜΜΕ ως σύντροφο της Μάιλι Σάιρους, με την οποία χώρισε το 2015. Έχει σίγουρα το χαμόγελο του πατέρα του. Και τα κεφάλια τους έχουν ολόιδιο σχήμα. Και στα μάτια φτυστοί είναι - δεν είναι; Έχουν και το ίδιο ύψος.

Τομ και Κόλιν Χανκς (ή μήπως Φόρεστ Γκαμπ και γιος;)
Ο πατριώτης μας ο Τομ Χανκς, πριν παντρευτεί την Ελληνίδα Ρίτα Γουίλσον, είχε δεθεί με τα δεσμά του γάμου με την ηθοποιό και παραγωγό Σαμάνθα Λιούς και απέκτησε μαζί της δύο παιδιά, τον Κόλιν και την Ελίζαμπεθ. Ο Κόλιν είναι γεννημένος το 1977 και είναι ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Hanks (@colinhanks)

Μοιάζει πολύ στον πατέρα του, αν και περισσότερο μοιάζει με ρόλο του πατέρα του, αυτόν του Φόρεστ Γκαμπ. Ραν, Κόλιν, Ραν!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Hanks (@colinhanks)

Τζον και Μάιλς Λέτζεντ
Ο μουσικός Τζον Λέτζεντ (τον ξέρεις, αυτός που λέει το «All of Me» ντε) είναι παντρεμένος με την κουκλάρα Κρίσι Τέιτζεν κι έχουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, τον Μάιλς και τη Λούνα. Η Λούνα είναι τεσσάρων χρονών και ονομάστηκε Λούνα (Φεγγάρω), γιατί η μαμά της λατρεύει το διάστημα! Ο Μάιλς είναι δύο χρονών και πήρε το όνομά του προς τιμή του ανυπέρβλητου της τζαζ Μάιλς Ντέιβις. Ο Μάιλς είναι φωτοτυπία του μπαμπά του (χωρίς τα μούσια).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Και μια που πιάσαμε τα οικογενειακά των Τέιτζεν-Λέτζεν, να πούμε πως πολύ πρόσφατα η Κρίσι ανακοίνωσε περίλυπη στο instagram πως απέβαλλε στην τρίτη εγκυμοσύνη της, προκαλώντας άθελά της μια ολόκληρη κουβέντα στα social για το αν οι διάσημοι έχουν δικαίωμα να ανακοινώνουν περίλυποι προσωπικά τους δράματα. Αχ αυτοί οι πολιτσμάνοι των social!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Μάικλ και Ντίλαν Ντάγκλας
Τα μαλλιά και η τεράστια διαφορά ηλικίας είναι παραπλανητικά στοιχεία. Τελικά ο Ντίλαν Ντάγκλας μοιάζει με τον πατέρα του Μάικλ. Έχει σίγουρα το χαμόγελό του. Κι ο Μάικλ πάντως αποδεικνύει πως τα όμορφα παιδιά όμορφα γερνάνε, έτσι;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Douglas (@dylan__douglas)

Λέγεται πως όταν ο Μάικλ Ντάγκλας συνάντησε τη μητέρα του Ντίλαν, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, της είπε: «Θέλω να γίνω ο πατέρας των παιδιών σου». Τελικά το είπε και το έκανε. Έχει μαζί της τον Ντίλαν Μάικλ και την Κάρις Ζέτα. Για να πούμε και της μάνας το δίκιο, ο Ντίλαν φέρνει και της μάνας του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Douglas (@dylan__douglas)

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice