Το σουπερμόντελ Heidi Klum (δεξιά) με την 16χρονη κόρη της Leni (αριστερά) στη Vogue Γερμανίας
©instagram/ Heidi Klum
Celebrities

Η Leni Klum μοιράζεται στο Instagram τη μάχη της με την ακμή

«Θα περάσει κι αυτό»

Η κόρη της Heidi Klum, Leni, είναι σουπερμόντελ αλλά και έφηβη που αντιμετωπίζει ακμή. Αυτό είναι το post που ανέβασε στο Instagram.

Μπορεί η κόρη της Heidi Klum, Leni, να έχει όλα τα απαραίτητα γονίδια για να ακολουθήσει τη λαμπρή καριέρα της μαμάς της στο μόντελινγκ, δεν παύει όμως να είναι 16 ετών και να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εκατομμύρια άλλους έφηβους παγκοσμίως. Ποιο είναι αυτό; Η ακμή.

Η Leni ανέβασε μια φωτογραφία του προσώπου της χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα όπου φαίνονται τα σπυράκια στο μάγουλό της γράφοντας «Το δέρμα μου σε μια κακή ημέρα». Σε μια πλατφόρμα που όλοι «πειράζουν» τις φωτογραφίες τους για να φαίνονται πιο λαμπεροί, αδύνατοι, ψηλοί, όμορφοι, τέλειοι, είναι ανακουφιστικό να βλέπεις μια αληθινή φωτογραφία με ένα αληθινό πρόβλημα. Ειδικά από ένα κορίτσι που κάνει τα πρώτα του βήματα σε έναν χώρο που οι κάμερες (και οι άνθρωποι) είναι πολύ αυστηροί κριτές του τέλειου.

Η κόρη της Heidi Klum, Leni δείχνει τα σπυράκια της στην κάμερα

Στη συνέχεια, η Leni ανέβασε κι ένα μικρό βίντεο ως ιστορία στο προφίλ της που έδειχνε τα σπυράκια στα μάγουλα και το μέτωπό της γράφοντας «θα περάσει κι αυτό».

Η κόρη της Heidi Klum, Leni δείχνει τα σπυράκια της στην κάμερα

Οι ακόλουθοί τους δεν άργησαν να επικροτήσουν την κίνησή της να μοιραστεί αυτή τη φωτογραφία αποδεικνύοντας ότι κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται για την εμφάνισή του όταν αντιμετωπίζει κάτι τόσο συχνό όπως η ακμή. Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί πολλούς έφηβους ανεξαρτήτως αν είναι διάσημοι ή όχι.

Τον προηγούμενο μήνα, η Leni Klum έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο του μόντελινγκ με μια φωτογράφιση παρέα με τη μαμά της Heidi στο εξώφυλλο της γερμανικής Vogue. Δες τις υπέροχες φωτογραφίες εδώ.

Αν θες να διαβάσεις tips για να ξεφορτωθείς την ακμή που δημιουργείται από το άγχος ή τη μάσκα διάβασε εδώ και εδώ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice