Ολίβια Πατσίνο: Επάγγελμα influencer (και κόρη Αλ Πατσίνο)
© Kevork Djansezian/Getty Images
Celebrities

Ολίβια Πατσίνο: Επάγγελμα influencer (και κόρη Αλ Πατσίνο)

Η κόρη του Αλ Πατσίνο παλεύει με νύχια, με δόντια και με το ζόρι να γίνει διάσημη

Μπήκαμε στο instagram προφίλ της κόρης του Αλ Πατσίνο, που φιλοδοξεί να γίνει influencer, και μελετήσαμε τις αναρτήσεις της.

Ο Αλ Πατσίνο έχει τρία παιδιά, δυο κόρες, την Τζούλια και την Ολίβια, και έναν γιο, τον Άντον Τζέιμς. Η Ολίβια και ο Άντον Τζέιμς είναι δίδυμα και μητέρα τους είναι η ηθοποιός Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο.

Η πελώρια επιτυχία του μπαμπά έχει προφανώς επηρεάσει τα παιδιά, που λίγο ως πολύ θέλουν να ασχοληθούν με το θέαμα. Ο γιος ακόμα δεν έχει εκδηλώσει τις προθέσεις του, η μεγάλη κόρη έχει φτιάξει ήδη εταιρεία παραγωγής ταινιών, ενώ η Ολίβια αγωνίζεται να γίνει influencer.

Ναι, αλλά πώς γίνεσαι influencer; Αφενός δεν το σπουδάζεις, αφετέρου αυτοσχεδιάζεις. Άλλη δείχνει οπίσθια, ρούχα και καλλυντικά, βλέπε Κιμ, άλλη, βλέπε Ολίβια Πατσίνο, ποστάρει σκέψεις και θετική ενέργεια, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό το τελευταίο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia ✯ (@olivia.pacino)

«Θα εκπλαγείτε από την έλξη που θα ασκήσετε όταν αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας». «Εκτιμήστε τη ζωή». «Ο κόσμος σου ανήκει». Αυτές είναι μερικές μόνο φράσεις, απαύγασμα σοφίας μιας 20χρονης με όνομα βαρύ σαν ιστορία. Όλοι πρέπει να διανέμουν δωρεάν σοφίες τύπου Κοέλιο, ειδικά τώρα που ο Πάουλο δεν δείχνει να έχει μεγάλες εμπνεύσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia ✯ (@olivia.pacino)

Η Ολίβια ποστάρει συχνά διλήμματα τύπου «προτιμάτε ζέστη ή κρύο;» και στιγμιότυπα από τον παράφορο έρωτα που ζει με τον @NoNameMadeIt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NoName®️ (@nonamemadeit)

Για αυτό το παιδί κάναμε πολύωρη διαδικτυακή έρευνα (μα το θεό), αλλά δεν βρήκαμε τίποτα απολύτως πέρα από ένα άδειο σάιτ. NoName όνομα και πράμα. Οι γλύκιες και οι ομολογίες -εκατέρωθεν- αγάπης πηγαίνουν καλύτερα σε likes από τις υπόλοιπες αναρτήσεις, και αυτό θα πρέπει να το λάβει υπόψιν της η υποψήφια influencer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia ✯ (@olivia.pacino)

Η Ολίβια παλεύει να χτίσει το όνομά της στον κυβερνοχώρο βήμα με το βήμα και κυρίως με το ζόρι. Σταγόνα σταγόνα έρχονται και τα like, δεν γίνεται και χαμός κάτω από τις αναρτήσεις της.

Όμως υπάρχει και αντίλογος. Η Ολίβια είναι ένα κανονικό κορίτσι με παχάκια, σιδεράκια και γυαλάκια που δεν διστάζει να δώσει το τροφαντό της στίγμα. Η πιο βαριά αποσκευή με την οποία μπαίνει στον στίβο του influencing είναι το επίθετό της, το οποίο όμως διόλου δεν προβάλλει. Αν ήθελε να μαζέψει φόλοουερ, θα πόσταρε φωτογραφίες με τον διάσημο μπαμπά της, κάτι που κάνει σπανιότατα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia ✯ (@olivia.pacino)

Τρέχοντας το προφίλ της Ολίβια στο instagram, αν με ρωτάτε, κριντζάρεις φουλ. Κριντζάρεις με τον άνισο και μάταιο αγώνα ενός παιδιού να φτάσει τον πήχη που έθεσε ένας πατέρας ονόματι Πατσίνο. Και γι’ αυτό της κάνεις follow και της δίνεις μερικές καρδούλες συμπαράστασης. Σειρά σας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice