Πρίγκιπας Χάρι και Μισέλ Ομπάμα
Πρίγκιπας Χάρι και Μισέλ Ομπάμα © EPA/JIM LO SCALZO
Celebrities

Μισέλ Ομπάμα: Τι είπε για συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ και ρατσισμό

Το μήνυμα που έστειλε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μισέλ Ομπάμα σχολίασε τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και τα όσα είπε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι για τον ρατσισμό στη βασιλική οικογένεια.

Θέση για τα όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξή της με τον πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ πήρε η Μισέλ Ομπάμα.

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε λόγο για ρατσισμό στη βασιλική οικογένεια, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι εκφράστηκε ανησυχία για το πόσο «σκούρο» θα είναι το χρώμα του Άρτσι.

Η Μισέλ Ομπάμα παραδέχτηκε ότι αυτό που άκουσε για ρατσισμό στο βρετανικό παλάτι δεν ήταν μια «απόλυτη έκπληξη». Εξέφρασε, πάντως, την ελπίδα, η οικογένεια να μπορέσει να βρει τον κοινό τόπο συνάντησης και οι διαφορές να γεφυρωθούν. Η 57χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μίλησε για τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ σε συζήτηση που είχε με την Τζένα Μπους Χάγκερ στο NBC.

«Ο ρατσισμός δεν είναι κάτι νέο σε αυτό τον κόσμο για τους μαύρους» ξεκαθάρισε η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα. Και πρόσθεσε: «Επομένως δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη να ακούσω τα συναισθήματά της».

Μισέλ Ομπάμα για Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπα Χάρι και βασιλική οικογένεια: «Προσεύχομαι για συγχώρεση»

«Αυτό που ελπίζω και σκέφτομαι, είναι πρωτίστως μία οικογένεια, και προσεύχομαι για συγχώρεση και θεραπεία για αυτούς» τόνισε η Μισέλ Ομπάμα, υπογραμμίζοντας: «Και τότε θα το χρησιμοποιήσουν αυτό ως μια διδακτική στιγμή για όλους μας».

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της η Μισέλ Ομπάμα εξήγησε ότι τα δημόσια καθήκοντα ήταν «ένα φωτεινό και ζεστό επίκεντρο» που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κατανοούν πλήρως. «Αυτό που πάντα είχα στο μυαλό μου ήταν πως τίποτε από όλα αυτά δεν αφορούσε εμάς, στα δημόσια καθήκοντα. Είναι για τους ανθρώπους που υπηρετούμε» κατέληξε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice