Η Ντακότα Τζόνσον σε νέες περιπέτειες: πουλά δονητές
EPA/NEIL HALL
Celebrities

Η Ντακότα Τζόνσον σε νέες περιπέτειες: πουλά δονητές

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι» το έριξε στην επιχειρηματικότητα

Η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον διαφημίζει στο instagram της ένα νέο προϊόν το οποίο και εμπορεύεται, έναν δονητή με το όνομα drop.

Με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό η Ντακότα Τζόνσον μας μίλησε για τα νέα της επιχειρηματικά σχέδια και μάς παρουσίασε στο instagram ένα (με δικά της λόγια) «πολύ συναρπαστικό νέο προϊόν, το drop». 

Τι είναι το drop; Ένα προϊόν μασάζ για όλο το σώμα το οποίο ξυπνά τις ερωτογενείς ζώνες, για έξτρα απόλαυση με τον σύντροφό μας ή και κατά μόνας. Αν πάλι δεν έχουμε όρεξη για αγκαλίτσες, φιλάκια και έρωτες με τον σύντροφο ή τον εαυτό μας, τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το drop για απλό ξεπιαστικό μασάζ. 

Η Ντακότα μας πληροφορεί επίσης ότι το προϊόν είναι απολύτως νόμιμο, κυκλοφορεί σε μικρή συσκευασία ταξιδίου, επομένως, αν θέλετε, δεν το αποχωρίζεστε ποτέ. Η ίδια το χρησιμοποιεί; Φυσικά, θέλει και ερώτημα. Υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dakota Johnson (@dakotajohnson)

 

Τόση ώρα σας περιγράφουμε το «κελεπούρι» της Τζόνσον και ξεχάσαμε να ρωτήσουμε: Καταλάβατε τι είναι το drop που εμπορεύεται η Ντακότα; Μάλιστα, το  drop είναι δονητής, σε ωραίο διακριτικό σχήμα σταγόνας, εξ ου και drop, χωράει στην παλάμη και έχει ωραίο χρωματάκι. Είναι φτιαγμένο από καλής ποιότητας σιλικόνη, λειτουργεί σε τρεις ταχύτητες και κοστίζει 45 δολάρια. 

Τόση ώρα σας μιλάμε για την Ντακότα Τζόνσον και ξεχάσαμε να ρωτήσουμε: Ξέρετε ποια είναι η Ντακότα Τζόνσον; Είναι ηθοποιός και λογικά τη θυμάστε ως πρωταγωνίστρια της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι» (ναι, βρε, αυτή είναι). 

91ytgkeuwrl._ac_sl1500_.jpg

Η Ντακότα είναι κόρη του Ντον -Σκληροί του Μαϊάμι- Τζόνσον και της Μέλανι Γκρίφιθ. Ο πατέρας της της έκοψε το χατζιλίκι στα 18, όταν το νεαρό κορίτσι αποφάσισε πως δεν θέλει να σπουδάσει κάτι. Στην ερώτηση του Ντον «και πώς θα τα βγάζεις πέρα», η Ντακότα του απάντησε σε τρεις εβδομάδες όταν πήρε ρόλο στην ταινία του Ντείβιντ Φίντσερ «The Social Network». Έκτοτε ο πατέρας της σταμάτησε να της δίνει και συμβουλές. Και μάλλον δεν τις πολυχρειάζεται, αφού στα 32 της καλά τα κουτσοκαταφέρνει τόσο στην υποκριτική όσο και στην επιχειρηματικότητα. 

Μέτοχος και επενδύτρια στην εταιρεία Maude που κατασκευάζει, μεταξύ άλλων και το drop, η Ντακότα είναι ξεκάθαρη πάνω στο θέμα «σεξουαλικότητα». Λέει: «Η σεξουαλική ευεξία είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Το ήθος της Maude είναι κάτι που υποστηρίζω σθεναρά και συμβαδίζει με τις βασικές πεποιθήσεις μου σχετικά με τη σεξουαλική υγεία. Επιπλέον, το διαμέτρημα και η αισθητική αυτών των προϊόντων είναι εξαιρετική και υψηλή. Τα λατρεύω. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που συμμετέχω ως Co Creative Director και επενδύτρια, ελπίζοντας να υιοθετήσουμε πρωτοβουλίες βιωσιμότητας και ευαισθητοποίησης / εκπαίδευσης στον ιστό της εταιρείας, παρέχοντας παράλληλα όμορφα και ποιοτικά προϊόντα σεξουαλικής ευεξίας, προσβάσιμα σε όλους τους ανθρώπους».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dakota Johnson (@dakotajohnson)

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice