Η πριγκίπισσα Ευγενία και το «καλύτερο δώρο» γενεθλίων
© Alastair Grant - WPA Pool/Getty Images
Celebrities

Η πριγκίπισσα Ευγενία και το «καλύτερο δώρο» γενεθλίων

Ποζάρει στο instagram με τον σύζυγό της και το πολύτιμο δώρο των φετινών της γενεθλίων

Η πριγκίπισσα Ευγενία, κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα και της Σάρα Φέργκιουσον, ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία με τον γιο και τον σύζυγό της.

Στις 23 Μαρτίου η πριγκίπισσα Ευγενία, μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα της Βρετανίας και της Σάρα Φέργκιουσον, γιόρτασε τα γενέθλιά της κρατώντας στην αγκαλιά της «το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει», όπως έγραψε χαρακτηριστικά. Το δώρο αυτό ήταν ο γιος της Αύγουστος Φίλιππος Χοκ Μπρούκσμπανκ, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο μικρός Αύγουστος γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2021 και είναι ενδέκατος στη λίστα για τη διαδοχή του θρόνου της Βρετανίας.

Η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ το 2018 μετά από 7 χρόνια σχέσης. Ο γάμος έγινε στο Κάστρο των Γουίνδσορ με τη νύφη να φορά ένα νυφικό των βρετανών σχεδιαστών Peter Pilotto και Christopher de Vos. Η πλάτη του νυφικού ήταν ανοιχτή ώστε να φαίνεται η ουλή της Ευγενίας, η οποία ως παιδί είχε κάνει εγχείρηση για σκολίωση. Στο κεφάλι της φορούσε μια τιάρα που δάνεισε στην εγγονή της η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ.

 

 

Ο σύζυγος της Ευγενίας και πατέρας του Αύγουστου, Τζακ Μπρούκσμπανκ, είναι διευθυντής μπαρ και brand ambassador.

Στο προφίλ της στο instagram η Ευγενία είχε ανακοινώσει τη γέννηση του παιδιού της με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με πολλές μπλε καρδούλες, ενώ 20 μέρες μετά ξανανέβασε φωτογραφία του νεαρού Αύγουστου και έγραψε στη λεζάντα: «Θέλουμε να σας συστήσουμε τον Αύγουστο Φίλιππο Χοκ Μπρούκσμπανκ. Σας ευχαριστούμε για τα τόσο υπέροχα μηνύματα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη γι’ αυτό το μικρό ανθρωπάκι, οι λέξεις δεν μπορούν να την εκφράσουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις εικόνες μαζί σας».

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice