Τζιλ Μπάιντεν: Η δημόσια εμφάνιση με διχτυωτό καλσόν που δίχασε το Twitter
Τζιλ Μπάιντεν: Η δημόσια εμφάνιση με διχτυωτό καλσόν που δίχασε το Twitter © YouTube
Celebrities

Τζιλ Μπάιντεν: Το διχτυωτό καλσόν άναψε «φωτιές» στο Twitter

«Χολή» έβγαλαν οι επικριτές της - «Είναι 69 δεν μπορεί να το φορά» υποστήριξαν

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Τζιλ Μπάιντεν κατέβηκε με διχτυωτό καλσόν από το αεροπλάνο και στο Twitter έγινε χαμός για το αν μπορεί και αν πρέπει να το φορά.

Στα δύο έχει χωριστεί το Twitter, με χρήστες να αποθεώνουν την Τζιλ Μπάιντεν και άλλους να της ασκούν κριτική για την ενδυματολογική επιλογή της να εμφανιστεί δημόσια με διχτυωτό καλσόν.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 1 Απριλίου 2021 η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέστρεφε στην Ουάσινγκτον από την Καλιφόρνια. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη στρατιωτική βάση Άντριους στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Η Τζιλ Μπάιντεν, με μάσκα για τον κορωνοϊό, κατέβηκε από το αεροπλάνο, φορώντας ένα μαύρο σακάκι, το οποίο συνδύασε με μαύρη κοντή φούστα και μαύρα μποτάκια. Πολλά βλέμματα «καρφώθηκαν» στο διχτυωτό καλσόν της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Οι επικριτές της διαφωνούν με τη συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή, εκφράζοντας την άποψη ότι η 69χρονη σύζυγος του Τζο Μπάιντεν είναι «πολύ μεγάλη πλέον» για μια τέτοια τολμηρή -όπως τη χαρακτήρισαν- εμφάνιση.

«Μοιάζει με τη... γιαγιά της Μαντόνα» αναφέρει μήνυμα στο Twitter. «Νομίζω ότι η Τζιλ Μπάιντεν έχει μπερδέψει τις διακοπές. Μάλλον πιστεύει ότι είναι Απόκριες. Πόσο είναι; 70; Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία για διχτυωτό καλσόν και μποτάκια» επισημαίνεται σε ένα άλλο. Αρκετοί, μάλιστα, έκαναν συγκρίσεις με τη Μελάνια Τραμπ και το πόσο κομψή -κατά τη γνώμη τους- ήταν την περίοδο που ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο.

 

 

 

 

Τζιλ Μπάιντεν «δαγκωτό» με καλσόν διχτυωτό - Αποθέωση στο Twitter για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Υποστηρικτές, πάντως, της Τζιλ Μπάιντεν εξέφρασαν τη θέση ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποστήριξε άνετα αυτό το τολμηρό «look», διευκρινίζοντας παράλληλα ότι φορούσε «καλσόν με σχέδια» και όχι «διχτυωτό».

Για «rock εμφάνιση» μίλησαν πολλοί, για «γυναικάρα» έκαναν λόγο άλλοι. Στα μηνύματα συμπαράστασης έγινε λόγος και για «ζήλια», ενώ δεν έμειναν αναπάντητες οι συγκρίσεις με τη Μελάνια Τραμπ.

 

 

 

 

 

 

Όπως ήταν φυσικό, το... debate για το διχτυωτό καλσόν της Τζιλ Μπάιντεν πέρασε και στην τηλεόραση, με αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα να ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα.

First Lady Jill Biden Pranks Media, Staff With Wig On April Fool’s Day | NBC News NOW

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice