Η Κίρστεν Ντανστ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με γκλαμ τρόπο
EPA/IAN LANGSDON
Celebrities

Η Κίρστεν Ντανστ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με γκλαμ τρόπο

Φωτογραφήθηκε για τις σελίδες του περιοδικού W

Η Κίρστεν Ντανστ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και το ανακοίνωσε δημοσίως μέσα από ένα εντιτόριαλ μόδας για το περιοδικό W.

Το 2018 η ηθοποιός Κίρστεν Ντανστ ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη ποζάροντας για το lookbook της Rodarte. Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της επέλεξε το περιοδικό W, αλλά έμεινε πιστή στο γούρι της που ακούει στο όνομα Rodarte.

Οι δύο φίλες της ηθοποιού, Λόρα και Κέιτ Μάλιβι, το σχεδιαστικό ντουέτο του οίκου δηλαδή, δημιούργησαν ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα για το εντιτόριαλ μόδας «All Dressed Up With Nowhere to Go». Τα γούρια και η παράδοση συνεχίζονται, αφού το τωρινό φουστάνι της εγκυμονούσας Κίρστεν μοιάζει πολύ με αυτό που φορούσε στην πρώτη της εγκυμοσύνη. Εκτός από Rodarte, φορά επίσης Valentino, Chanel, Saint Laurent και Armani Privé.

Τη φωτογράφηση σκηνοθέτησε η Σοφία Κόπολα, με την οποία η Κίρστεν Ντανστ είχε συνεργαστεί στις ταινίες «Αυτόχειρες παρθένοι» (όταν η Κίρστεν ήταν 16 χρονών) και «Μαρία Αντουανέτα». Θα την έλεγες και μούσα της σκηνοθέτριας. Το τεύχος του W είναι ειδικό, κυκλοφορεί μία φορά τον χρόνο και έχει το κόνσεπτ Directors Issue. Στο σούτινγκ της Σοφίας -κόρη Φράνσις Φορντ- Κόπολα συμμετέχουν άλλες δύο μούσες της Κόπολα, οι ηθοποιοί Ελ Φάνινγκ και Ρασίντα Τζόουνς.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Από τα 12, όταν πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα», η Κίρστεν ντύθηκε στους φραμπαλάδες, τις δαντέλες και τα κρινολίνα και έκτοτε ξαναφόρεσε την εξάρτυσή της σε ακόμα πολλές ταινίες. Εκτός κινηματογραφικών πλατό, η ηθοποιός αγαπά τη μόδα και τις εκκεντρικότητές της.

Είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Fargo» Τζέσι Πλέμονς, έχουν έναν γιο και αναμένουν άλλον ένα γιο. Πάντως ήταν αποφασισμένη από μικρή να αποκτήσει παιδί, είτε είχε σύντροφο είτε όχι. Σε συνέντευξή της έχει πει: «Αν δεν είχα συναντήσει τον Τζέσι, θα είχα καταψύξει τα ωάριά μου. Αλλά τελικά στάθηκα τυχερή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice