Πριγκίπισσα Άννα
Πριγκίπισσα Άννα © EPA
Celebrities

«Η πριγκίπισσα Άννα έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον Άρτσι»

Τι αναφέρει η Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, επικαλούμενη πηγή από το Παλάτι, για το πιο επίμαχο σημείο της συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γούϊνφρι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Λαίδη Κόλιν, η οποία επικαλείται πηγή από το Μπάκιγχαμ, η πριγκίπισσα Άννα ήταν που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Από τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ήταν ένα σημείο που τάραξε όσο κανένα άλλο τα νερά και την ηρεμία του παλατιού του Μπάκινγχαμ, ενώ άφησε και πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Ποιο ήταν τελικά το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του πρίγκιπα Άρτσι;

Η λαίδη Κολίν Κάμπελ, η οποία υπήρξε παντρεμένη με το λόρδο Κόλιν Άιβαρ Κάμπελ, ισχυρίζεται ότι πηγή από το παλάτι τής αποκάλυψε ποιο είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε το σχόλιο αυτό.

Η Κάμπελ έκανε την αποκάλυψη σε podcast με τον τίτλο «Η Lady C αποκαλύπτει το μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν αποκάλυψαν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι και γιατί αντέδρασε ο πρίγκιπας Αλβέρτος».

Στο podcast, η Κάμπελ ισχυρίζεται ότι μια βασιλική πηγή τής αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που δεν κατονόμασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ είναι η πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και θεία του Χάρι.

Royal family member accused of racism in Meghan Markle interview exposed by Lady Colin Campbell

Η ίδια συμπλήρωσε ότι η συνομιλία είχε γίνει ανεπίσημα και η πηγή της υποστηρίζει ότι η ανησυχία της πριγκίπισσας Άννας δεν ήταν στην πραγματικότητα το χρώμα του δέρματος του μωρού αλλά η αμερικανική κουλτούρα της Μέγκαν, που απείχε πολύ από τη βρετανική και ιδιαίτερα αυτή του Μπάκινγχαμ.

«Η πριγκίπισσα Άννα ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Μέγκαν, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Μέγκαν να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να δείξει σεβασμό για το θεσμό και την οικογένεια τής οποίας έγινε μέλος», λέει η Κάμπελ.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι είχαν σπεύσει να αποσαφηνίσουν ότι το άτομο που είχε εκφραστεί ρατσιστικά για το παιδί τους δεν ήταν η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά ούτε και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, αφήνοντας μεγάλο περιθώριο για υποθέσεις.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν, με τη σειρά τους, σπεύσει να διαμαρτυρηθούν όταν ακούστηκε ότι ήταν εκείνοι που έκαναν το σχόλιο, λέγοντας σε δημόσια εμφάνισή τους ότι «δεν είναι ρατσιστές».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice