Beyonce και Jay Z - Γιόρτασαν τα 13 χρόνια γάμου
Beyonce και Jay Z - Γιόρτασαν τα 13 χρόνια γάμου © EPA/JUSTIN LANE
Celebrities

Beyonce: Πώς γιόρτασε με τον Jay Z τα 13 χρόνια γάμου (εικόνες)

Το ρομαντικό δείπνο στο Λας Βέγκας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Με ρομαντικό δείπνο στο Λας Βέγκας γιόρτασαν η Beyonce και ο σύζυγός της, Jay Z, την επέτειο για τα 13 χρόνια γάμου.

Με ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν η Beyonce και ο Jay Z την επέτειο για τα 13 χρόνια γάμου. To διάσημο ζευγάρι ταξίδεψε στο Λας Βέγκας και απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο.

Η Beyonce και ο Jay Z παντρεύτηκαν στις 4 Απριλίου 2008 σε κλειστή τελετή μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας.

Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 9χρονη Blue Ivy και τα δίδυμα Rumi και Sir. Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media από την επέτειο για τα 13 χρόνια γάμου, συνοδεύονται από πολλές ευχές από τους followers.

Η Beyonce είναι εντυπωσιακή στο tweed σύνολο που επέλεξε να φορέσει, το οποίο και συνδυάζει αρμονικά με ένα κατακόκκινο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες για την επέτειο από τα 13 χρόνια γάμου, τόσο η Beyonce όσο και ο Jay Z δεν βγάζουν στιγμή τα εντυπωσιακά γυαλιά τους.

Σε μια από τις φωτογραφίες η διάσημη τραγουδίστρια φορά και μια μάσκα για τον κορωνοϊό. Το διάσημο ζευγάρι μετέβη στο Λας Βέγκας με ιδιωτικό τζετ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Beyonce: Με 28 βραβεία Grammy έγραψε ιστορία

Υπενθυμίζεται ότι η Beyonce, με τα 28 βραβεία Grammy που έχει κερδίσει, έπιασε στη σχετική λίστα τον θρυλικό παραγωγό και μουσικό Quincy Jones.

Με 9 υποψηφιότητες συνολικά, τις περισσότερες από κάθε άλλο καλλιτέχνη στην 63η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy, η δημοφιλής τραγουδίστρια κέρδισε βραβεία στις κατηγορίες «Best R&B Performance» για το «Black Parade», «Best Music Video» για το «Brown Skin Girl», «Best Rap Performance» και «Best Rap Song» για το «Savage» με την Megan Thee Stallion.

«Εργάζομαι όλη μου τη ζωή, από τότε που ήμουν 9 χρονών και δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό» είχε αναφέρει η Queen Bey.

Girls Aloud - Biology

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice