Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν © EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Κιμ Καρντάσιαν - Γενοκτονία Αρμενίων: Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν

Η ανάρτησή της στο Instagram

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Κιμ Καρντάσιαν ευχαρίστησε τον Μπάιντεν για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων: Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν που είπες την αλήθεια.

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να ευχαριστήσει μέσω Instagram τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την αμερικανική κυβέρνηση. Η διάσημη σελέμπριτι έχει καταγωγή από την Αρμενία και εδώ και χρόνια παλεύει για αυτή την αναγνώριση.

Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιανγια την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων 

«Έπειτα από πάνω από έναν αιώνα αγώνα για την αλήθεια και την αναγνώριση, σήμερα ο λαός της Αρμενίας έλαβε αυτή την αναγνώριση στην οποία όλοι ελπίζαμε και για την οποία όλοι προσευχόμασταν, με τον πρόεδρο Μπάιντεν να κηρύσει τη σφαγή 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων το 1915, γενοκτονία. Ήταν ένας τεράστιος αγώνας για την αρμενική κοινότητα και εγώ κάθε χρόνο ένιωθα ότι πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην αναγνώριση των γεγονότων αυτών ως γενοκτονία, όπως και ήταν. Επιτέλους, αυτή η μέρα ήρθε. 

Είμαι τόσο περήφανη για την κληρονομιά των αρμενικών κοινοτήτων και ευγνώμων στον πρόεδρο Μπάιντεν  που τίμησε κάθε Αρμένιο και την αλήθεια. Παρόλο που τίποτα, ποτέ, δεν θα φέρει πίσω τους Αρμένιους που δολοφονήθηκαν, ελπίζω οι οικογένειές τους να νιώσουν τώρα ένα αίσθημα ειρήνης. Θα συνεχίσω να τιμώ και να θυμάμαι αυτούς που χάσαμε, κάθε χρόνο τέτοια μέρα, αλλά πλέον θα έχω μέσα μου την ελπίδα ότι μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας, δεν θα αφήσουμε ποτέ ξανά θηριωδίες του παρελθόντος να επαναληφθούν.

Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν, για το κουράγιο σου να πεις αλήθειες που άλλοι επέλεξαν να μην πουν. Κιμ». 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice