Spice Girls, Elizabeth Hurley-Damian Hurley, Courteney Cox-Jennifer Aniston-Lisa Kudrow
Aπό αριστερά: Spice Girls, Elizabeth Hurley-Damian Hurley, Courteney Cox-Jennifer Aniston-Lisa Kudrow ©Instagram
Celebrities

10 κουμπαριές διασήμων που δεν τις γνώριζες

Celebrities γονείς, celebrities νονοί, celebrities βαφτιστήρια

10 διάσημοι που έχουν βαφτίσει τα παιδιά άλλων διασήμων - Κουμπαριές που δείχνουν πως υπάρχουν τελικά φιλίες και στον κύκλο των celebrities.

Μια φορά κι έναν καιρό, η μαμά και ο μπαμπάς μας, όταν έφτανε η ώρα της βάφτισής μας, έκαναν την πρόταση συνήθως στους κουμπάρους που τους είχαν στεφανώσει. Αν εκείνοι δέχονταν, όλα καλώς καμωμένα. Αν εκείνοι κωλύονταν, τότε υπήρχε πρόβλημα και συνήθως μας βάφτιζε όποιος θείος ή όποια θεία ήταν εύκαιρη.

Στη συνέχεια η νονά ή ο νονός μας μας έδιναν το όνομα που τους έλεγαν οι γονείς μας και κάθε Πάσχα μας έδιναν λαμπάδα και κόκκινα παπούτσια. Όλα αυτά αν οι πνευματικοί μας γονείς ήταν άσημοι. Αν μας είχε βαφτίσει πολιτικός, δεν βλέπαμε ούτε τη λαμπάδα.

Διαβάζοντας τα νέα των διασήμων, καμιά φορά, με υποδόρια ζήλια, αναρωτιέσαι: Άραγε πώς θα ήταν αν σε είχε βαφτίσει ο Έλτον Τζον ή η Τζένιφερ Άνιστον; Έλα μου ντε!

Ο τεράστιος αυτός πρόλογος γράφτηκε για να σας πούμε πως βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μερικούς διάσημους νονούς και νονές που φυσικά έχουν αντιστοίχως διάσημα βαφτιστήρια. Όλες αυτές οι κουμπαριές αποδεικνύουν πως ίσως και να υπάρχει αληθινή φιλία και στο σύμπαν των celebrities. Γιατί στην τελική, ποιον κάνεις κουμπάρο σου; Τον καλύτερό σου φίλο. Όχι;

Τζένιφερ Άνιστον - Κόρτνεϊ Κοξ
Οι κολλητές φίλες από τα «Φιλαράκια» επισφράγισαν τη φιλία τους και στην πραγματική ζωή. Η Τζένιφερ είναι νονά της κόρης της Κόρτνεϊ Κοξ και του ηθοποιού Ντέιβιντ Αρκέτ. Η μικρή, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2004, ονομάζεται Κοκό.

Κέιτ Μος - Τζουντ Λο
Η υπερομοντέλα των 90s έβαλε τα κουμπαρίστικά της και βάφτισε την κόρη του Τζουντ Λο και της Σάντι Φροστ. Και το όνομα αυτής Άιρις (Ίριδα). Το ζεύγος Λο και Κέιτ Μος παραμένουν κολλητάρια.

Βικτόρια Μπέγκαν - Τζέρι Χάλιγουελ
Όταν η Τζέρι έψαχνε να βρει νονά για την κόρη της, σκέφτηκε πως δύο από τα Spice Girls θα ήταν ιδανική επιλογή. Έτσι το πρότεινε στη Βικτόρια Μπέκαμ και την Έμα Μπέντον, οι οποίες και δέχτηκαν και έδωσαν στη μικρή το όνομα Μπλούμπελ. Άραγε πώς να το πήραν οι δύο Mel που αποκλείστηκαν από την κουμπαριά;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

Στινγκ - Μαντόνα
Ονομάζεται Ρόκο Τζον Ρίτσι και είναι γιος της Μαντόνα και του σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Το όνομα Ρόκο Τζον του το έδωσαν η Τρούντι Στάιλερ και ο σύζυγός της Στινγκ, ο τεράστιος Στινγκ, frontman των πάλαι ποτέ Police και απόλυτος Englishman in New York.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Τζέιμι Λις Κέρτις - Στίβεν Γκίλενχαλ
Θεός ο Τζέικ Γκίλενχαλ, θεός και ο μπαμπάς του Στίβεν (παραγωγός και σκηνοθέτης), θεά και η αδελφή του Μάγκι, θεά όμως και η νονά Τζέιμι Λι Κέρτις, κόρη του θεού επίσης Τόνι Κέρτις. Θεϊκά!

Τζέικ Γκίλενχαλ - Μισέλ Γουίλιαμς
Ο Τζέικ Γκίλενχαλ γνωρίστηκε με τον συγχωρεμένο Χιθ Λέτζερ και τη σύζυγό του Μισέλ Γουίλιαμς στα γυρίσματα της ταινίας «Brokeback Mountain». Η φιλία επισφραγίστηκε όταν ο Τζέικ έγινε νονός της μικρής Ματίλντα, στην ανατροφή της οποίας δεσμεύτηκε να συνεισφέρει μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Έλτον Τζον - Λιζ Χάρλεϊ
Ο Έλτον ανέλαβε με χαρά να γίνει πνευματικός πατέρας του γιου της Λιζ Χάρλεϊ Ντέιμιεν. Ο Ντέιμιεν είναι καρπός του έρωτα της Λιζ και του παμπλούτου Στιβ Μπινγκ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 και ο Ντέιμιεν γεννήθηκε έναν χρόνο αργότερα. Ο Στιβ αμφισβήτησε το γεγονός ότι ήταν ο πατέρας του παιδιού, όμως τον διέψευσε το τεστ πατρότητας. Ο Στιβ Μπινγκ αυτοκτόνησε στα τέλη Ιουνίου του 2020, ενώ ο Ντέιμιεν δουλεύει πλέον ως μοντέλο και είναι φτυστός η μαμά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1)

Lady Gaga - Έλτον Τζον
Ο Έλτον Τζον με τον σύζυγό του Ντέιβιντ έχουν έναν γιο, τον Ζαχαρία (Zachary). Το γλυκό του όνομα του το έδωσε η Lady Gaga, ίσως η πιο αντισυμβατική νονά όλων των εποχών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Bono - Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ
Πριν αρχίσουν τα μαλώματα, τα μαλλιοτραβήγματα και οι δικαστικοί αγώνες, Τζολί και Πιτ ήταν πολύ αγαπημένοι. Για να βαφτίσουν τα δίδυμά τους Νοξ και Βιβιάν, κουμπάριασαν με τον Bono των U2 και των φιλανθρωπιών.

Τζόνι Ντεπ - Τιμ Μπάρτον & Έλενα Μπόναμ Κάρτερ
Ο Τζόνι βάφτισε όχι το ένα αλλά και τα δύο παιδιά του «μαύρου» ζεύγους. Τα ονόματά τους; Μπίλι και Νελ. Το ζευγάρι και ο Τζόνι συνεργάστηκαν σε αρκετές σκοτεινές ταινίες, πριν ο Τζόνι για βιοποριστικούς λόγους να αρχίσει να παίζει σε χαζά φιλμ.

Και μια έξτρα πληροφορία: ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι νονός της Γκουίνεθ Πάλτροου και της Ντριου Μπάριμορ, την οποία και βάφτισε μαζί με τη Σοφία Λόρεν. Παντάξιοι!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice