Οι πρωταγωνίστριες της σειράς Sex and the city
Οι πρωταγωνίστριες της σειράς Sex and the city © Instagram / SJP
Celebrities

Sex and the City: Οι τρεις πρωταγωνίστριες και πάλι μαζί (εικόνα)

Η φωτογραφία από την πρώτη ανάγνωση των σεναρίων

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Sex and the City: Η πρώτη ανάρτηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με την Κριστίν Ντέιβις και τη Σίνθια Νίξον.

Χωρίς τη «θρυλική» Σαμάνθα, οι τρεις πρωταγωνίστριες της συνέχειας του Sex and the City πόζαραν ξανά μαζί κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους για την ανάγνωση των πρώτων, νέων επεισοδίων της σειράς. 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία από τη συνάντηση των τριών ηθοποιών και οι θαυμαστές τόσο των ηθοποιών, όσο και της σειράς, έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή της Κάρι Μπράντσο και της γυναικοπαρέας της. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πόζαρε αγκαλιά με την Κριστίν Ντέιβις και την Σίνθια Νίξον. Φυσικά το χαμόγελο δεν έλειπε από τα χείλη τους. 

 

 

Στην επιστροφή του Sex and the City δεν θα δούμε την Κιμ Κατράλ, η οποία έχει διακόψει σχέσεις με την Πάρκερ, μετά από ένα τσακωμό που διέλυσε τη φιλία τους. Πάντως, πολλοί αναρωτιούνται πώς θα είναι η σειρά χωρίς τη Σαμάνθα και τις πικάντικες ερωτικές της περιπέτειες. 

Πάντως, ήδη έχει κλείσει η επιστροφή του Mr. Big στη συνέχεια του Sex and the City, που θα έχει τίτλο «Just Like That». Ο Κρις Νοθ, που υποδυόταν τον Mr. Big θα συμμετέχει κανονικά, παρά τις πρώτες αμφιβολίες που υπήρχαν. «Πώς θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορία του Sex and the City χωρίς τον Mr. Big;», έγραψε ο Michael Patrick King, παραγωγός της σειράς. 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice