Η δούκισσα της Κορνουάλης να κρατά το πουγκί 1821©Twitter
Η δούκισσα της Κορνουάλης κρατά το πουγκί 1821©Twitter
Celebrities

Η Καμίλα στη δεξίωση των G7 με τσάντα «τσολιαδάκι»

Η τσάντα ήταν δώρο της Κατερίνας Σακελλαροπούλου από την επίσκεψη της Καμίλα στην Ελλάδα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Αίσθηση προκάλεσε το πουγκί-τσαντάκι «τσολιαδάκι» που κρατούσε η Καμίλα στη δεξίωση των G7 στην Κορνουάλη.

Στη δεξίωση που παρέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ το βράδυ της Παρασκευής στην Κορνουάλη, υποδέχθηκε τους ηγέτες της Συνόδου της G7 μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο, τη σύζυγό του, Καμίλα, και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Αυτήν τη φορά, όμως, τα βλέμματα δεν στράφηκαν πάνω στη Μίντλετον αλλά στην πιστή σύντροφο του Κάρολου και το ελληνικό τσαντάκι της, με επιρροές από τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Συγκεκριμένα, κρατούσε μια τσάντα-πουγκί Ελληνίδας σχεδιάστριας, της Ελβίρας Παναγιωτοπούλου, με επιρροές από τη στολή του τσολιά.

Το τσαντάκι «τσολιαδάκι» ήταν το το δώρο που έλαβε η δούκισσα της Κορνουάλης όταν ήρθε στην Ελλάδα την 25η Μαρτίου, μαζί με το συλλεκτικό μεταξωτό μαντήλι που σχεδίασε η Μαίρη Κατράντζου, από την ελληνίδα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instragram, γράφοντας: «Ενθουσιασμένη που βλέπω τη δούκισσα της Κορνουάλης να κρατά το πουγκί 1821, που σχεδίασα για την Callista Crafts, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τη Σύνοδο Κορυφής της G7». Το ίδιο πουγκί-τσαντάκι είχε κρατήσει και η Γιάννα Αγγελοπούλου, στην επετειακή εκδήλωση της 17ης Μαρτίου 1821 στην Αρεόπολη Μάνης. 

Η Γιάννα Αγγελοπούλου επικεφαλής της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση©Twitter
Η Γιάννα Αγγελοπούλου επικεφαλής της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, με τσαντάκι-τσολιαδάκι©Twitter

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, είχαν επισκεφθεί τη χώρα μας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στο τέλος του ταξιδιού τους ήταν ενθουσιασμένοι από την Ελλάδα και ζήτησαν μέχρι και τις συνταγές που ετοίμασε ο Λευτέρης Λαζάρου στο δείπνο στο Προεδρικό. 

Αν κρίνουμε από το τσαντάκι της Καμίλα, το ταξίδι στην Ελλάδα άσκησε μεγάλη επιρροή όχι μόνο στον Κάρολο, αλλά και στην Καμίλα. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice