5 διάσημοι που ξεκίνησαν το modelling από μικρή ηλικία

Ήταν πανέμορφα παιδάκια που πρωταγωνιστούσαν σε καμπάνιες μεγάλων οίκων

5 celebrities που ξεκίνησαν την καριέρα τους από το μόντελινγκ σε πολύ μικρή ηλικία.

Υπηρετούν ακούραστα το θέαμα από πολύ μικρή ηλικία. Όταν μεγάλωσαν, βρήκαν τον δρόμο τους στη μικρή ή μεγάλη οθόνη, αλλά ως μικρά παιδιά έκαναν μόντελινγκ.

Περιέφεραν τα γλυκά τους χαμόγελα και τη χαριτωμένη τους αθωότητα μπροστά σε φακούς φωτογράφων, έκλεβαν τις εντυπώσεις, τελικά βρήκαν αλλού την κλίση τους κρατώντας τις πασαρέλες ως παραπληρωματική επαγγελματική δραστηριότητα - όχι όλοι, μερικοί συνεχίζουν στη μόδα. Θυμόμαστε τις περιπτώσεις των πέντε πιο διάσημων καλλιτεχνών που μπήκαν στα «βάσανα» της πόζας από τα μικράτα τους.

Μπρουκ Σιλντς

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ όταν ήταν μόλις 11 μηνών πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια της εταιρείας Ivy Soap. Υπήρξε το πιο νεαρό μοντέλο που πόζαρε για τον εξώφυλλο της Vogue στην ηλικία των 14 χρονών. Στα 15 της διαφήμιζε τα τζιν του Calvin Klein, ενώ στα 16 της ήταν καθιερωμένο μοντέλο και ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Τζίτζι Χαντίντ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Η Τζίτζι είναι ένα από τα σπουδαιότερα μοντέλα της γενιάς της. Πρωτομπήκε στο μόντελινγκ στα δύο της χρόνια ως κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια της Baby Guess. Το 2013, σε ηλικία 18 χρονών, υπέγραψε με το πρακτορείο IMG Models και άρχισε να πασαρελάρει αδιάκοπα για τους μεγαλύτερους οίκους, από τον Moschino μέχρι και τον Fendi και από τον Balmain μέχρι τον Versace.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Κάρα Ντελεβίν

Η Κάρα μπήκε στη βιομηχανία του θεάματος και του μόντελινγκ από παιδί. Στα 10 ήταν εξώφυλλο στην ιταλική Vogue. Το 2009 την εντόπισε η Σάρα Λούκας, που προηγουμένως είχε ανακαλύψει την Κέιτ Μος. Δυο χρόνια μετά ήταν κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια της Burberry’s αλλά και άλλων οίκων όπως ο Chanel και ο Louis Vuitton. Πλέον το γύρισε και στην υποκριτική.

Ρόμπερτ Πάτινσον

Πριν γίνει ηθοποιός και βρικόλακας, ο Ρόμπερτ ήταν μοντέλο. Άρχισε να ποζάρει στα 12 και άρεσε γιτί είχε ιδιαίτερο ανδρόγυνο look. Όταν ενηλικιώθηκε, έκανε δουλειές με τον Dior το 2013 και το 2016. Ο επιούσιος να βγαίνει.

Κάια Γκέρμπερ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Ως κόρη της Σίντι Κρόφορντ, επιβεβαίωσε τη ρήση περί μήλου και μηλιάς. Στα 10 της ήταν ένα από τα μοντέλα της παιδικής σειράς του Versace, ενώ στα 16 της ανέβηκε στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Έκτοτε δεν προλαβαίνει να «περπατά» για τους σπουδαιότερους, από τον Versace μέχρι τον Calvin Klein.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Ρις Γουίδερσπουν

Από μικρό παιδάκι, γύρω στα 10, έκανε φωτογραφήσεις φορώντας παιδικά ρούχα για αγγελίες που δημοσιεύονταν στην κυριακάτικη τοπική εφημερίδα. Έπαιρνε 50 δολάρια τη φωτογράφιση. Μετά μπήκε στο σινεμά και άλλαξε ζωή. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice