Πρίγκιπας Κάρολος και Μπάρμπρα Στρέιζαντ
© Getty Images/ Anwar Hussein
Celebrities

Τι τρέχει με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Μπάρμπρα Στρείζαντ;

Ο πρίγκιπας της έστελνε λουλούδια - πριν γνωρίσει την Νταϊάνα

Πρίγκιπας Κάρολος - Μπάρμπρα Στρείζαντ: Η γνωριμία του βρετανού γαλαζοαίματου με την αμερικανή τραγουδίστρια.

Πρόσφατα ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου δήλωσε ότι όταν ήταν νέος έβρισκε την Μπάρμπρα Στρέιζαντ «εκθαμβωτική». Ποια ακριβώς είναι η σχέση όμως του πρίγκιπα Κάρολου με την τραγουδίστρια; Η Στρέιζαντ κολακευμένη ανταπέδωσε το κοπλιμέντο και μίλησε για τη γνωριμία τους.

Επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του πρίγκιπα, δήλωσε ότι ηχογραφούσε ένα δίσκο στο Σαν Ντιέγκο το 1974, όταν ο Κάρολος ήταν 26 ετών και υπηρετούσε στο Βασιλικό Ναυτικό. «Ζήτησε να με γνωρίσει. Οπότε ήρθε στο στούντιο. Του πρόσφερα μια κούπα τσάι και σκέφτηκα "καλά δεν πρέπει κάποιος να με ελέγξει για δηλητήριο ή κάτι; Μάλλον όχι"», θυμάται γελώντας. «Από τότε γίναμε φίλοι και μου άρεσε να περνάω χρόνο στο Χάιγκρόουβ για ένα Σαβ/κο έρανου ή για να κάνω βόλτα στους κήπους τους», συνέχισε.

Barbra Streisand On Her Friendship With Prince Charles, Memoirs & Preparing To Turn 80 | Lorraine

Λίγο καιρό αργότερα και ενώ η Στρέιζαντ έμενε σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο, πρόσεξε ένα καλάθι με φρεσκοκομμένα λουλούδια στο τραπέζι του δωματίου της βοηθού της. Τη ρώτησε ποιος έστειλε αυτά τα λουλούδια και εκείνη απάντησε ένας θαυμαστής με το όνομα Κάρολος. «Αλήθεια; Να δω το σημείωμα» είπε και αναγνώρισε τη σφραγίδα του πρίγκιπα. Μάλιστα δεν τα είχε στείλει από ανθοπωλείο, αλλά ήταν ολόφρεσκα, κομμένα από τον κήπο του. Η τραγουδίστρια θυμάται ότι της φάνηκε πολύ αστείο που η βοηθός της πέρασε τον πρίγκιπα Κάρολο για έναν απλό θαυμαστή.

Ωστόσο η Μπάρμπρα τόνισε ότι η στενή φιλική της σχέση με τον πρίγκιπα ήταν πριν εκείνος γνωρίσει την Νταϊάνα. Μάλιστα, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει ένα από τα σόου της, εκείνη είπε αστειευόμενη στη σκηνή: «Ξέρετε, αν έπαιζα σωστά τα χαρτιά μου, θα μπορούσα να είμαι η πρώτη εβραία πριγκίπισσα!».

Τι γνώμη να έχει η Καμίλα άραγε για όλα αυτά;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice