Αυτή είναι η πιο στιλάτη γαλαζοαίματη της Ευρώπης
© Pascal Le Segretain/Getty Images
Celebrities

Αυτή είναι η πιο στιλάτη γαλαζοαίματη της Ευρώπης

Και δεν είναι ούτε η Μέγκαν Μαρκλ ούτε η Κέιτ Μίντλετον

Η πιο στιλάτη γαλαζοαίματη της Ευρώπης, σύμφωνα με το περιοδικό Tatler, είναι η Beatrice Borromeo του Μονακό.

Το περιοδικό Tatler ανέδειξε τη βασίλισσα του στιλ μεταξύ των γαλαζοαίματων της Ευρώπης, και το στέμμα δεν ανήκει ούτε στη Μέγκαν Μαρκλ ούτε στην Κέιτ Μίντλετον, αλλά στη Βεατρίκη Μπορομέο του Μονακό.

Η Μπορομέο είναι κόρη του Ιταλού αριστοκράτη Ντον Κάρλο Φερντινάντο. Το 2015 παντρεύτηκε τον Πιερ Κασιράγκι του Μονακό, ο οποίος είναι ο μικρός γιος της Καρολίνας και εγγονός της Γκρέις Κέλι. Δεν έχει κανέναν επίσημο τίτλο από τον σύζυγο, ζει όμως στα ανάκτορα. 

Η Βεατρική από σχεδιαστικούς οίκους δείχνει προτίμηση κυρίως στους Armani και Chanel, αλλά και στον Valentino. Φέτος πάντως χρίστηκε ambassador του Dior, γεγονός που δηλώνει πως δεν πήρε τον τίτλο με χατίρια. Από τα 15 της άρχισε το μόντελινγκ για τους οίκους Chanel, Valentino και Tussardi και για ένα φεγγάρι έγινε πρόσωπο της Blumarine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beatrice Borromeo (@bborromeo1)

Η αγάπη της για τη μόδα είναι μάλλον γονιδιακό θέμα. Ο θείος της, Κόντες Ματέο Μαρτζότο, υπήρξε πρόεδρος και διευθυντής του οίκου Valentino, ενώ ο πατέρας της στον δεύτερο γάμο του νυμφεύτηκε ένα μοντέλο από τη Γερμανία. Βέβαια, ένα από τα μέλη της διαπρεπούς οικογένειάς της υπήρξε αρχιεπίσκοπος του Μιλάνου, αλλά το γεγονός ολοφάνερα δεν επηρέασε επαγγελματικά τη Βεατρίκη.

Από τα διαλεχτά σύνολα με τα οποία εμφανίζεται στα διάφορα βασιλικά events, ξεχώρισαν το Valentino φόρεμα με το οποίο παρακολούθησε το 2006 την ταινία «Ο διάβολος φορούσε Prada» στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ένα φόρεμα που φόρεσε σε ένα event του Ερυθρού Σταυρού αλλά και το outfit με το οποίο παρακολούθησε το Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1 στο Μονακό το 2021.

13144577.jpg
© EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ο γάμος της, ή, για την ακρίβεια, οι δύο γάμοι της, ένας πολιτικός στο Μονακό κι ένας θρησκευτικός στην Ιταλία, υπήρξαν μια στιλιστική υπερπαραγωγή. Φόρεσε 4 νυφικά: δύο του Valentino (Μονακό) και δύο του Armani Privé (Ιταλία).

Σύμφωνα με το Tatler, η πριγκίπισσα του Μονακό «έχει μια κομψή φιγούρα όπου κι αν πηγαίνει -είτε είναι το κόκκινο χαλί, είτε μια πριγκιπική εμφάνιση είτε μια απλή βόλτα με γιοτ». Κάνει ωραίο στιλιστικό ντουέτο με την κολλητή κουνιάδα της Σαρλότ Κασιράγκι.

Εκτός από ανησυχίες σχετικά με τη μόδα, η Βεατρίκη έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην Ιταλία και στο Πανεπιστήμιο Columbia, και πριν πραγματοποιήσει τον γαλαζοαίματο γάμο έχει δουλέψει ως πολιτική αναλύτρια, ως δημιουργός ντοκιμαντέρ, ως ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγός και ως μοντέλο. Πλέον έχει δύο παιδιά, τον Στέφανο και τον Φραντσέσκο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice