Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ στο φεστιβάλ της Βενετίας
Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ στο φεστιβάλ της Βενετίας © Getty Images
Celebrities

Άφλεκ και Λόπεζ χέρι-χέρι στο φεστιβάλ της Βενετίας (βίντεο)

Ο ηθοποιός βρίσκεται στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

62224-137655.jpg
Newsroom |

H τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ τράβηξαν τα φλας της δημοσιότητας όταν περπατούσαν χέρι-χέρι στο φεστιβάλ Βενετίας.

Η τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ μαγνήτισαν τα φλας της δημοσιότητας για μια ακόμη φορά, περπατώντας χέρι-χέρι στο φεστιβάλ Βενετίας όπου ο τελευταίος βρέθηκε για την πρεμιέρα της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι, από τα πιο δημοφιλή του Χόλιγουντ, που επανασυνδέθηκε έπειτα από 17 χρόνια, εθεάθη να καταφθάνει στη Βενετία για το Φεστιβάλ, σε θαλάσσιο ταξί.

Ο Άφλεκ βρίσκεται στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, «The Last Duel», στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Ματ Ντέιμον.

Ben Affleck and Jennifer Lopez at the Venice Film Festival 2021

Λόπεζ και Άφλεκ έγιναν γνωστοί ως «Μπένιφερ»

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια του Χόλιγουντ. Από το 2002 μέχρι το 2004 οι παπαράτσι και τα media έτρεχαν πίσω τους, παρακολουθούσαν την κάθε τους κίνηση και το κάθε τους βήμα. Είχαν συμπρωταγωνιστήσει και σε 2 ταινίες, το «Gigli» και το «Jersey Girl» ενώ ο Μπεν είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα super hits της Τζένιφερ, το «Jenny from the Block».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice