Doja Cat, Megan Fox & Machine Gun Kelly, Jennifer Lopez, Lil Nas X
© Instagram
Celebrities

Οι εμφανίσεις στα Βραβεία VMA 2021 που συζητήθηκαν πολύ

Το κόκκινο χαλί τα είχε όλα: Ρούχα κουρελαρίες, ημίγυμνες εμφανίσεις, καυτά φιλιά και παρουσίες-εγκεφαλικά.

MTV VMA Βραβεία 2021: Οι καλύτερες και χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που συζητήθηκαν.

Κάθώς οι εκδηλώσεις επανέρχονται σταδιακά στις προ-κορωνοϊού συνθήκες, όλο και περισσότερες εμφανίσεις μάς δίνουν λόγο να σχολιάσουμε. Στα MTV VMA Awards, την καθιερωμένη ετήσια μουσική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, εμφανίστηκαν πολλοί νέοι αλλά και αγαπημένοι καλλιτέχνες. Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η... έλλειψη ρούχων στο κόκκινο χαλί. Φαίνεται ότι τους καλεσμένους είτε τους «βάρεσε» ξαφνικά η ζέστη ή έλειψαν τόσο καιρό από το κόκκινο χαλί που αποφάσισαν να τα δώσουν όλα για όλα!

Doja Cat

 

 

Η «οικοδέσποινα» της εκδήλωσης Doja Cat, εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα-κορσέ Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood, δερμάτινες κάλτσες ως το μηρό και πλατφόρμες με κορδόνια. Κρίμα. Στη συνέχεια βέβαια άλλαξε αρκετές φορές, αλλάζοντας κάθε φορά και το χρώμα των νυχιών της!

Lil Nas X

 

Ντυμένος με λιλά από την κορυφή ως τα νύχια, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με Versace σύνολο που περιλάμβανε παντελόνι και τοπ με ουρά και τον ένα ώμο έξω. Α, και γκλίτερ.

Billie Eilish

 

Κάνοντας πάντα τη διαφορά, η Μπίλι αντί να γδυθεί, ντύθηκε. Λίγο παραπάνω. Με ένα μακρύ ζιβάγκο φούτερ, κάλτσες ως το γόνατο και παντόφλες. Ό,τι φορούσαμε κι εμείς δυο χρόνια τώρα δηλαδή.

Jennifer Lopez

 

Ακόμα μια εμφάνιση της JLo με χιλιάδες like σε λίγες μόνο ώρες. Αυτό δε συμβαίνει πάντα άλλωστε όταν η Τζένιφερ βγάζει σε κοινή θέα τους κοιλιακούς της; Οκ, και μερικά σημεία ακόμα. Τον Μπεν πού τον άφησε;

Anitta

 

Λίγο Αφροδίτη που αναδύεται από τους αφρούς της θάλασσας, λίγο παλιό Χόλιγουντ, η Ανίτα διάλεξε Miss Sohee και λευκά σατέν γάντια πάνω από τον αγκώνα.

Megan Fox - Machine Gun Kelly

 

Η γνωστή ηθοποιός και ο νέος της σύντροφος ένωσαν τις πούλιες τους σε μια πολύ προκλητική εμφάνιση. Εκείνος με κόκκινο Dolce & Gabbana κοστούμι, εκείνη με σουτιέν, εσώρουχο και διάφανο φόρεμα Mugler.

Madonna

 

Δεν πιστεύω να σοκαρίστηκε κανείς βλέποντας τη Madonna με μαύρο κορσέ-κορμάκι και διχτυωτό καλσόν. Μέσα σε αυτά ζει τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει όμως κορμάρα, σκάστε από ζήλια.

Normani

 

Εδώ έχουμε περίπτωση «έριξα μερικούς ιμάντες πάνω μου αλλά για να μη γκρινιάζει η μαμά μου έβαλα και ένα ζακετάκι». Όλα από vegan δέρμα φυσικά της σχεδιάστριας Patrycja Pagas. 

Camila Cabello - Kacey Musgraves

 

Δεν πήγαν μαζί αλλά αξίζει να τις ομαδοποιήσω, αρχικά γιατί οι εμφανίσεις τους θα έκαναν τέλειο color-blocking δίπλα δίπλα και δεύτερον γιατί η μία έχει ντυθεί σαν δώρο και η άλλη φόρεσε μια φωλιά στο κεφάλι της. Πρέπει να κάνουν παρέα.

Paris Hilton - Kim Patras

 

Πού και πώς θυμήθηκαν την Πάρις κανείς δεν ξέρει, αλλά αυτή πήρε και τη φίλη της Kim και είπαν να εμφανιστούν σαν να βγήκαν από κάποιο BDSM Convention. Και μπράβο τους.

Avril Lavigne

 

Σα να μην πέρασε μια μέρα (πέρασαν 20 χρόνια όμως) από τότε που η Αβρίλ μεσουρανούσε και ντυνόταν εφηβικά. Εδώ τη βλέπουμε με καρό κοστούμι που θα σχημάτιζε καρδιά αν ήταν κουμπωμένο αλλά το ξέχασε, και ξινισμένο ύφος γιατί μάλλον τσακώθηκε με το αγόρι στο δρόμο για τα VMA (δε το λέμε εμείς, η στιγμή του φιλιού τους).

Kourtney Kardashian - Travis Barker

 

Εκδήλωση και κόκκινο χαλί χωρίς τουλάχιστον μία από την οικογένεια Καρντάσιαν δεν νοείται οπότε ορίστε το hot ζευγάρι στα μαύρα, εκείνη με Olivier Theyskens φόρεμα. Οι δυο τους δεν παρέλειψαν να ανταλλάξουν ένα πολύ καυτό -για τις κάμερες- φιλί.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice