H Πάρις Χίλτον έξω από το Καπιτώλιο μιλά για την κακοποίηση που υπέστη
H Πάρις Χίλτον έξω από το Καπιτώλιο © Alex Wong/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Πάρις Χίλτον: «Με στραγγάλισαν. Με χαστούκισαν στο πρόσωπο»

Η συγκλονιστική της αποκάλυψη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Πάρις Χίλτον περιέγραψε την εμπειρία που βίωσε στην εφηβεία της όταν βρέθηκε έγκλειστη σε κέντρο θεραπείας νέων με παραβατική συμπεριφορά στη Γιούτα.

Το κοινωνικό της πρόσωπο με αφορμή μια τραγική εμπειρία έδειξε σήμερα η Πάρις Χίλτον. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε έξω από το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, η Αμερικανίδα σελέμπριτι έχοντας στο πλευρό της τον Γερουσιαστή Τζέφ Μέρκλεϊ και εκπροσώπους του Κογκρέσου, που είναι αρμόδιοι για το νομοσχέδιο σχετικά με την ομοσπονδιακή εποπτεία για τους «προβληματικούς νέους», περιέγραψε την κακοποίηση που υπέστη στο κέντρο στη Γιούτα.

 

 

Κοντά της ήταν και άλλα θύματα όπως και η μητέρα της. Η ίδια ξεκινώντας την ομιλία της συστήθηκε όχι «ως Πάρις Χίλτον, αλλά ως επιζήσασα». Όλα ξεκινήσαν όταν οι γονείς της σε ειδικό λύκειο για παιδιά με παραβατική συμπεριφορά, έζησε την κόλαση του θεσμού που λέγεται αναμορφωτήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χίλτον αποκάλυψε για πρώτη φορά την κακοποίηση που υπέστη πριν μερικούς μήνες. 

«Με στραγγάλισαν. Με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Με παρακολούθησαν άνδρες υπάλληλοι να κάνω μπάνιο. Μου μιλούσαν χυδαία. Με ανάγκασαν να πάρω φάρμακα χωρίς τη σωστή διάγνωση. Δεν μου παρείχαν σωστή εκπαίδευση. Με έκλειναν στην απομόνωση, ένα δωμάτιο που έζεχνε αίμα και τόσα άλλα» περιέγραψε η Χίλτον. «Τους είχαν υποσχεθεί ότι η σκληρή αγάπη θα με διόρθωνε και ότι το να με στείλουν στην άλλη άκρη της χώρας ήταν ο μόνος τρόπος».

 

 

«Για 20 χρόνια δεν μπορούσα να κοιμηθώ τη νύχτα, καθώς αναμνήσεις από σωματική βία, το αίσθημα της μοναξιάς και την απώλεια φίλων, να διατρέχουν τη μνήμη μου. Αυτή δεν ήταν αϋπνία. Ήταν τραύμα» είπε η Πάρις Χίλτον και συνέχισε περιγράφοντας τη στιγμή που στα 16 της χρόνια της δύο άνδρες την άρπαξαν από το κρεβάτι της στη μέση της νύχτας, αφού τη ρώτησαν «αν θα έρθεις μαζί μας με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο».

«Νομίζοντας ότι με απαγάγουν ούρλιαξα για βοήθεια από τους γονείς μου. Και καθώς με άρπαζαν από το σπίτι μου, τους είδαν να κλαίνε στην άκρη του διαδρόμου. Δεν ήρθαν να με σώσουν εκείνη τη νύχτα. Ήταν η εισαγωγή μου στη βιομηχανία των προβληματικών νέων» σημείωσε η κληρονόμος τονίζοντας ότι οι γονείς της είχαν εξαπατηθεί.

«Και η εμπειρία μου σε καθεμία από αυτές με στοιχειώνει μέχρι σήμερα» σημείωσε. «Στο Πρόβο Κάνιον στη Γιούτα μου έδωσαν ρούχα με αριθμό. Πλέον δεν ήμουν εγώ. Ήμουν ο αριθμός 127. Με ανάγκασαν να μείνω μέσα 11 μήνες» τονίζει. 

«Η βιομηχανία των προβληματικών νέων που κοστίζει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια κατάφερε να παραπλανήσει γονείς, σχολικές περιφέρειες, υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας και συστήματα δικαιοσύνης για ανηλίκους εδώ και δεκαετίες» πρόσθεσε η Πάρις Χίλτον που μίλησε και για ένα περιστατικό στο Μίσιγκαν όπου επτά μέλη του προσωπικού κράτησαν δεμένο για 12 λεπτά τον 16χρονο Κορνίλιους Φρέντερικ, ο οποίος αργότερα πέθανε.

Πάρις Χίλτον: Κληρονόμος, μοντέλο, σταρ των reality, DJ και παρουσιάστρια podcast

Τα τελευταία χρόνια, η Πάρις Χίλτον αποτίναξε την εικόνα της σαχλής κληρονόμου, όπως παρουσιάστηκε στα reality shows, The Simple Life, Paris Hilton's My New BFF και The World According to Paris, η οποία όπως παραδέχεται τώρα ότι ήταν τέχνασμα.

Σήμερα σε ηλικία 40 ετών η Χίλτον από το μοντέλο, σταρ των reality και DJ έγινε πρόσφατα παρουσιάστρια podcast. Η Πάρις Χίλτον, η οποία αρραβωνιάστηκε τον Κάρτερ Ρεούμ επιχειρηματία και επενδυτή δήλωσε πρόσφατα στο Vogue: «Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το επόμενο κεφάλαιο και που έχω έναν τόσο υποστηρικτικό σύντροφο… Η σχέση μας είναι ίση. Κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερους ανθρώπους. Άξιζε απόλυτα την αναμονή!»

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice