Παιδιά διασήμων: Πώς έμαθαν πως οι γονείς τους ήταν πασίγνωστοι
© instagram
Celebrities

Παιδιά διασήμων: Πώς έμαθαν πως οι γονείς τους ήταν πασίγνωστοι

Celebrities εξομολογούνται πως τα παιδιά τους αντιλήφθηκαν πως ήταν διάσημοι

Πώς τα παιδιά έξι διασήμων, τα οποία ζούσαν προσατευμένα από τη δημοσιότητα, έμαθαν τελικά πως οι γονείς τους είναι celebrities.

Το να είσαι γνωστός παγκοσμίως δεν σημαίνει πως το ξέρουν και τα παιδιά σου, τουλάχιστον όσο είναι μικρά και μένουν κυρίως στο σπίτι και καταλαβαίνουν τι θα πει celebrity. Και όταν ανακαλύπτουν ότι όλοι θέλουν να φωτογραφηθούν με τη μαμά ή τον μπαμπά τους ή τρέχουν κυνηγημένα από ασεβείς παπαράτσι, παθαίνουν ένα σοκ.

Και αρχίζουν οι ερωτήσεις και τα γιατί, και άντε να χωρέσει σε ένα παιδικό μυαλουδάκι η εξήγηση του όρου «διασημότητα». Όμως πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα…

Διάσημοι γονείς αφηγούνται το πώς τα παιδιά τους ανακάλυψαν πως οι γονείς τους θεωρούνται από τον κόσμο κάτι σπουδαίο μέσα από μερικές πραγματικά αστείες ιστορίες.

Τζόρτζια και Μικ Τζάγκερ

Ο Μικ Τζάγκερ είναι σούπερ σταρ εδώ και πολλές δεκαετίες, το ίδιο και το μοντέλο πρώην σύζυγός του Τζέρι Χολ. Όμως η κόρη τους Τζόρτζια δεν είχε συνειδητοποιήσει το σταριλίκι των γονέων της όσο ήταν παιδί. «Όταν πήγαινα στις περιοδείες του πατέρα μου, ήξερα πως είναι μουσικός». Αυτό!

Κάια Γκέρμπερ και Σίντι Κρόφορντ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Ήταν μεγάλη επιτυχία για τη μαμά Σίντι ότι κράτησε τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετά χρόνια. Στο σπίτι ήταν μια κανονική μαμά. Ώσπου η οικογένεια πήγε στη Ντίσνεϊλαντ. «Ήταν στα γενέθλια για τα 8 μου χρόνια, στη Ντίσνεϊλάντ» ανακαλεί η Κάια. «Τότε άρχισα να καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Εγώ ήθελα να φωτογραφηθώ με τις πριγκίπισσες, και όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν με εκείνη (τη Σίντι)».

Βαλεντίνο, Ματέο και Ρίκι Μάρτιν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Όλος ο κόσμος γνώριζε ποιος είναι ο Ρίκι Μάρτιν και ξεφάντωνε με το τραγούδι Living la vida loca, όμως τα δίδυμα παιδιά του, ο Βαλεντίνο και ο Ματέο, δεν είχαν την παραμικρή ιδέα. Ώσπου ο μπαμπάς τούς επέτρεψε να παρακολουθήσουν μια συναυλία του όχι από τα παρασκήνια, όπως έκανε συνήθως, αλλά από την αρένα.  Τα φώτα, το όλο θέαμα και η λατρεία του κόσμου ήταν μια μεγάλη αποκάλυψη για τα πιτσιρίκια. Όταν τελείωσε το σόου, πλησίασαν τον πατέρα τους και του είπαν με ενθουσιασμό: «Μπαμπακούλη, είσαι ο Ρίκι Μάρτιν!».

Μπρούκλιν, Χάρπερ, Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

Παρόλο που στο Beckingham Palace τόσο η Βικτόρια όσο και ο Ντέιβιντ ήταν πασίγνωστοι, ο Μπρούκλιν αγρόν ηγόραζε. Κατάλαβε ότι δεν έχει «φυσιολογικούς» γονείς σε ένα ματς όταν ήταν 13 χρονών. «Οι άνθρωποι ούρλιαζαν το όνομα του μπαμπά μου και εγώ αναρωτιόμουν: “Πώς; Θεέ μου! Εγώ δεν τους βλέπω έτσι”».

Ανάλογη αποκάλυψη έζησε και η μικρή αδελφή του Μπρούκλιν, η Χάρπερ, σχετικά με την ταυτότητα της μαμάς της. Η Βικτόρια ανέβασε story στο instagram που έδειχνε την κόρη της να παίζει με κούκλες Spice Girls και έγραψε: «Όταν ανακαλύπτεις πως η μαμά σου ήταν ποπ σταρ».

Μόουζες Μάρτιν και Γκουίνεθ Πάλτροου

Ο Μόουζες δεν μπορούσε να συνδέσει τη μητέρα του με την πρωταγωνίστρια ταινιών που είχε παρακολουθήσει, όπως ας πούμε το Iron Man. Ώσπου πήγαν μαζί σε μια συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ και ο μικρός αναρωτήθηκε: Θα γνωρίζει τη μητέρα του ο Τζάστιν ή κάποιος άλλος σπουδαίος; Τελικά, όταν είδε την οικειότητα της Γκουίνεθ με άλλους διάσημους, έκανε τη σύνδεση: «Ω παίζεις σε ταινίες» είπε με έκπληξη στη μητέρα του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice