Μου θυμίζεις τη μάνα σου

9 διάσημα δίδυμα μάνας-κόρης στη σόουμπιζ

9 διάσημα δίδυμα μάνας και κόρης που κυριαρχούν στη showbiz, στο σινεμά, στο μόντελινγκ και τη μουσική.

Οι μητέρες ήταν ή είναι ακόμα από τα ισχυρά χαρτιά της showbiz. Οι δε κόρες είχαν προδιαγεγραμμένο μέλλον, ίσως και από τα γεννοφάσκια τους. Λίγο τα γονίδια, λίγο οι γνωριμίες και ο κύκλος των γονέων, οδήγησαν αυτά τα κορίτσια να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο πεδίο της σελεμπριτιάς.

Αυτά είναι μερικά διάσημα ντουέτα μάνας-κόρης που κίνησαν και κινούν φουλ τις μηχανές στη βιομηχανία του θεάματος.

Σίντι Κρόφορντ και Κάια Γκέρμπερ

Η Σίντι Κρόφορντ ήταν, είναι και θα είναι top model. Έχει ψηφιστεί από το Playboy ως πέμπτη πιο Σέξι Σταρ του 20ού αιώνα, έχει παρουσιάσει σόου τηλεοπτικά, έχει κάνει άπειρα εξώφυλλα σε περιοδικά, πασαρέλες, διαφημίσεις. Η Κάια Γκέρμπερ μπήκε στην παραγωγική διαδικασία από πολύ μικρή ηλικία. Βέβαια, δεν πουλούσε χαρτομάντιλα στα φανάρια, αλλά έκανε πασαρέλα. Είναι φτυστή η μαμά της και της λείπει μόνο η ελιά. Αν και ο πήχυς που έθεσε η μαμά της είναι υψηλός, αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς στο μόντελινγκ, θα τον φτάσει, ίσως και θα τον ξεπεράσει.

Γκόλντι Χον και Κέιτ Χάντσον

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

Αχτύπητο δίδυμο. Κυριαρχούν στο Χόλιγουντ, έχουν παίξει σε αμέτρητες ταινίες. Η Γκόλντι Χον πήρε το πρώτο της Όσκαρ στα 25. Η Κέιτ Χάντσον πρωτοέπαιξε στο σινεμά στα 22 της, στην ταινία Σχεδόν Διάσημοι, και σήκωσε Χρυσή Σφαίρα. Έχουν κάνει μαζί εξώφυλλο στο περιοδικό People. Η ζωή τους είναι ένα κανονικό blockbuster.

Lola και Madonna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Το βιογραφικό και τα κατορθώματα της Madonna δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην τα γνωρίζει. Με κάθε της καλλιτεχνική κίνηση από τη δεκαετία του ’80 απλώς κερδίζει τον σεβασμό και την υπόκλισή μας. Η Λούρδη Λεόν, γνωστή ως Λόλα, η πρωτότοκη κόρη της Βασίλισσας, βρίσκεται στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και τα καταφέρνει. Κομίζει το ιδιαίτερο στιλ της, την τρέλα, την νεανικότητα, τη δροσιά και τα φρύδια της.

Χάιντι Κλουμ και Λένι Ολούμι Κλουμ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Η Χάιντι Κλουμ είναι Γερμανίδα, ωστόσο τη μεγάλη καριέρα την έκανε στην Αμερική. Μοντέλο, τηλεοπτική παραγωγός και παρουσιάστρια του Project Runway για πολλές σεζόν, επιχειρηματίας και ολίγον ηθοποιός. Η Λένι έγινε επίσης μοντέλο. Στα 17 της έχει πασαρελάρει σε Εβδομάδες Μόδας και έχει κάνει αρκετά εξώφυλλα. Για το κουτσομπολίκι, να σημειώσουμε πως η Λένι έχει βιολογικό πατέρα τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατότρε. Ωστόσο, λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Χάιντ χώρισε με τον Μπριατόρε και τα έφτιαξε με τον μουσικό και κούκλο Σιλ. Στη γέννα ήταν παρών ο Σιλ, που θεωρείται επισήμως πατέρας της μικρής, αφού την υιοθέτησε το 2009, ενώ η Χάιντι δήλωσε πως στη ζωή του παιδιού της ο Μπριατόρε δεν θα αναμειχθεί στο παραμικρό.

Γιολάντα, Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Η Γιολάντα Χαντίντ, με την ολλανδική καταγωγή, ήταν μοντέλο. Πλέον στα 58 της είναι πρόσωπο της τηλεόρασης. Οι τηλεθεατές της γνώρισαν μέσα από το ριάλιτι The Real Housewives of Beverly Hills. Η τεράστια καριέρα που κάνουν στο μόντελινγκ οι κόρες της Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ υψώνεται σαν το Έβερεστ και καπελώνει όλες τις επιτυχίες της μαμάς.

Τζόρτζια Χολτ και Cher

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Η Τζόρτζια Χολτ υπήρξε τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός και μοντέλο. Έκανε έξι γάμους με πέντε όμως άνδρες, αφού την πέμπτη φορά παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο και πατέρα της Cher. Η καριέρα της πήρε την κατιούσα όταν ξεμπούκαρε στη σκηνή η κόρη της, η Απόλυτη Cher. Ωστόσο εξακολουθεί να συμμετέχει σε τηλεοπτικά σόου.

Νταϊάνα Ρος και Τρέισι Έλις Ρος

Η Νταϊάνα Ρος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Φωνή των Supremes, ντίβα στα 60s και τα 70s, με απίστευτη φωνή και απίστευτο στιλ. Τον Νοέμβριο που μας έρχεται θα κυκλοφορήσει τον 25ο της δίσκο. Η Τρέισι Έλις Ρος είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια τηλεοπτικών προγραμμάτων, παραγωγός και σκηνοθέτρια. Επίσης έχει δική της σειρά καλλυντικών για σγουρά μαλλιά. Έχει πάρει Χρυσή Σφαίρα, έχει να επιδείξει πολλές υποψηφιότητες για EMMY, σε κάθε επίσημο event ξεχωρίζει για τις fashion επιλογές και το στιλ της.

Μέλανι Γκρίφιθ και Ντακότα Τζόνσον

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

Η Μέλανι Γκρίφιθ στο μυαλό του πολύ κόσμου είναι το «Εργαζόμενο κορίτσι». Στο μυαλό των σινεφίλ είναι το «Διχασμένο κορμί». Στο μυαλό των κουτσομπόληδων είναι η πρώην σύζυγος του Αντόνιο Μπαντέρας και η πρώην σύζυγος του Σκληρού του Μαϊάμι Ντον Τζόνσον. Η Ντακότα Τζόνσον είναι κόρη του Ντον Τζόνσον. Είναι ηθοποιός και λογικά τη θυμάστε ως πρωταγωνίστρια της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι» (ναι, βρε, αυτή είναι). Επίσης είναι επιχειρηματίας και εμπορεύεται προϊόντα γυναικείας απόλαυσης.

Μόνικα Μπελούτσι και Ντέβα Κασέλ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Άλλο ένα celebrity μήλο που πέφτει κάτω από τη celebrity μηλιά. Η Ντέβα είναι κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, που δεν χρίζουν περαιτέρω συστάσεων. Η Ντέβα είναι μοντέλο, και έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στα 16. Έχει μπει με τα μπούνια στο μόντελινγκ και δέχεται άπειρες προτάσεις για σόου και εξώφυλλα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice