Aποκάλυψη του Will Smith: Σκεφτόμουν την αυτοκτονία

Με αφορμή το trailer του Best Shape of My Life

Newsroom |

Ο γνωστός ηθοποιός και ράπερ Will Smith αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί κάποια στιγμή την αυτοκτονία.

Σε μια συνομιλία με την οικογένειά του ο Will Smith η οποία περιλαμβάνεται στο πρώτο μέρος από την επερχόμενη σειρά του YouTube με τίτλο «Βest Shape of my Life», ο ηθοποιός λέει «Αυτή ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα ποτέ να αυτοκτονήσω». Το ντοκιμαντέρ σειρά αφορά μια περίοδο 20 εβδομάδων κατά την οποία ο ηθοποιός χάνει 20 κιλά, εξερευνώντας παράλληλα αρκετά σημαντικά ζητήματα της ζωής του. 

 

 

Το trailer ολοκληρώνεται με τον Smith να διαβάζει κάτι το οποίο πρέπει να είναι απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο με απομνημονεύματά του στην οικογένειά του. «Αυτό που θα καταλάβατε (σ.σ. διαβάζοντας το βιβλίο ίσως) είναι ότι (σ.σ. ο εαυτός μου) σαν Will Smith, ο εξωγήινος MC, ο μεγαλύτερος από τη ζωή σταρ του κινηματογράφου, είναι σε μεγάλο βαθμό μια κατασκευή, ένας προσεκτικά κατασκευασμένος και τελειοποιημένος χαρακτήρας που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσω τον εαυτό μου, να κρύψω τον εαυτό μου από τον κόσμο. Να κρύψω τον δειλό», διαβάζει δακρύζοντας ο ηθοποιός.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Smith είχε ανεβάσει τον περασμένο Μάιο φωτογραφία στα social media για τη φυσική του κατάσταση και έβαλε ένα νέο challenge. Ο αστέρας του κινηματογράφου, o οποίος έχει στο παλμαρέ του συμμετοχές σε μία σειρά από πολύ επιτυχημένα πρότζεκτ, δήλωσε ευτυχισμένος με το σώμα του, καθώς τον κράτησε υγιή σε μία πολύ δύσκολη φάση όπως αυτή της πανδημίας. Παράλληλα φανέρωσε πως η συγκεκριμένη φωτό αποτελεί ένα κίνητρο να ξαναβρούνε τη χαμένη τους φόρμα όσοι την απώλεσαν μέσα στην καραντίνα.Το post έγινε viral και αγκαλιάστηκε από όσους έπεσε στην αντίληψη τους. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ