And Just Like That: Έξαλλη η «Σάρλοτ» με το age shaming των social media
© HBO Max
Celebrities

And Just Like That: Έξαλλη η «Σάρλοτ» με το age shaming

Η Κρίστιν Ντέιβις ξεστόμισε ακόμα και την «f- word» για τους χρήστες των social media που κράζουν την ίδια και τις συμπρωταγωνίστριές της

And Just Like That: Η Κρίστιν Ντέιβις δηλώνει θυμωμένη με τα αγενή σχόλια των social media για την εμφάνιση της ίδιας και των συμπρωταγωνιστριών της.

Θυμωμένη με τα ανώνυμα, αγενή και απαξιωτικά σχόλια που αφορούν την εμφάνιση της ίδιας και των συμπρωταγωνιστριών της δηλώνει η «Σάρλοτ Γιορκ» του Sex and the City και του And Just Like That, κατά κόσμον Κρίστιν Ντέιβις. Σε συνέντευξή της η 56χρονη ηθοποιός ομολόγησε πως ένιωσε σοκαρισμένη από το επίπεδο της έντασης των σχολίων που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων του And Just Like That. «Όλοι θέλουν να σχολιάσουν, υπέρ ή κατά ή ό,τι άλλο, τα μαλλιά μας, και τα πρόσωπά μας, και το ένα, και το άλλο». 


Κατακεραυνώνοντας το διάχυτο age shaming των σχολίων, σημείωσε: «Μετά τα 40 οι άνθρωποι νομίζουν ότι τελείωσες. Όχι!». Η μετριοπαθής και γλυκιά Κρίστιν Ντέιβις τα πήρε κανονικά κράνα με τον αρνητισμό και κυρίως με τα σχόλια που αφορούν την εμφάνιση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, της Σίνθιας Νίξον και της ίδιας. «Νιώθω θυμωμένη και δεν θέλω να νιώθω συνέχεια θυμωμένη» είπε αγανακτισμένη και ομολόγησε ότι έπαψε να διαβάζει τα κραξίδια, αλλά ξέρει ότι υπάρχουν εκεί έξω. «Αυτό είναι το πρόβλημα των social media, δεν ξέρεις τι κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, δεν ξέρεις τίποτα για αυτούς. Απλώς σου πετάνε βόμβες. Αυτό με θυμώνει». Και μετά ξέσπασε κανονικά χάνοντας τον καθωσπρεπισμό της: «Θα γίνω ωμή. Νιώθω κάπως “άντε γαμ…, άντε γαμ…, όλοι εσείς. Ελάτε εδώ να το κάνετε καλύτερα. Καταλαβαίνετε τι λέω; Τι κάνετε;».


Εκτός από θυμό, η Κρίστιν Ντέιβις διαπνέεται και από ενθουσιασμό κάθε φορά που ανακαλεί το τηλεφώνημα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, στο οποίο της ανακοίνωνε τα σχέδια για το reboot των 10 επεισοδίων του Sex and the City. «Ένιωθα ότι δεν είχαμε τελειώσει. Είχα αυτό το συναίσθημα, αλλά, πάλι, πάντα έχω αυτό το συναίσθημα».


Στο And Just Like That η Σάρλοτ απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή με τον αφοσιωμένη σύζυγό της Χάρι Γκόλντεμπλατ, τις δύο της κόρες Λίλι και Ρόουζ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, ένα πανέμορφο γiγάντιο μπουλντόγκ. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice