And Just Like That: Το Hello It’s Me του Todd Rundgren συνοψίζει τον έρωτα του Big για την Κάρι και δίνει τη μεγάλη οφειλόμενη συγνώμη
O Mr. Big και η Κάρι Μπράντσο / instagram/ @just.the.city
Celebrities

And Just Like That, ο Mr. Big τα είπε όλα με ένα τραγούδι

Το Hello It’s Me του Todd Rundgren συνοψίζει τον έρωτα του Big για την Κάρι

Το Hello It’s Me του Todd Rundgren, που ακούγεται στo And Just Like That, είναι μια περίληψη των όσων έζησαν η Κάρι και ο Big στο Sex and the City.

Χειμώνας και καταχνιά, το Sex and the City επέστρεψε, έστω και με άλλον τίτλο, διαπλανητικός πυρετός και αδημονία. «And just like that, Mr. Big died» ανακοινώνει η Κάρι στο τέλος του πρώτου επεισοδίου. Έχουν προηγηθεί μερικά σπαρακτικά λεπτά όπου ο τηλεθεατής παρακολουθεί τη δύση ενός ανθρώπου και ενός σχεδόν «λογοτεχνικού» έρωτα. Διαπλανητικό πένθος.

Ο Μεγάλος, στο μεταξύ, έχει προλάβει να συνοψίσει όλα τα συναισθήματά του και να εξομολογηθεί τα ανείπωτα με ένα και μόνο τραγούδι, Hello It’s Me του Todd Rundgren, που το ερμηνεύει παράφωνα αλλά με πάθος: «Hello it's me / I’ve thought about us for a long long time / Maybe I think too much but something's wrong / There's something here doesn't last too long / Maybe I shouldn't think of you as mine / I take for granted that you're always there». Πάντα ήταν ψαγμένος ο Big στη μουσική των 70s.

Το τραγούδι του Todd Rundgren σηματοδοτεί και τα δύο πρώτα επεισόδια του And Just Like That. Οι στίχοι του είναι μια περίληψη των όσων έζησαν Κάρι και Μπιγκ, από τη μεριά του δεύτερου. Είναι ταυτόχρονα και μια εξήγηση και μια συγνώμη για τα σκαμπανεβάσματα, αλλά και μια προοικονομία των όσων θα επακολουθήσουν. Υπάρχει ζωή μετά τον Big; Τι απαντά το τραγούδι; «Think of me you know that I'd be with you if I could / I’ll come around to see you once in a while / Or if I ever need a reason to smile and spend the night if you think I should». Και κάπως έτσι ο Μίστερ Μπιγκ αποκτά ένα φωτοστέφανο αγιοσύνης.

Todd Rundgren - Hello It's Me  (1972)

To Hello It’s Me είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψε ο σπουδαίος μουσικός Todd Rundgren. «Γεννήθηκε» μετά από έναν δραματικό χωρισμό του Rundgren το 1967. Έφτασε στο Billboard στο Νο5 το 1973. Εκτός από τη μουσική, υπάρχει όμως και το κουτσομπολιό, στο οποίο είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς. Ο Rundgren θεωρούνταν για χρόνια πατέρας της ηθοποιού Λιβ Τάιλερ. Ο μουσικός είχε δεσμό με το μοντέλο Bebe Buell. Σε ένα «διάλειμμα» της σχέσης τους, που θα έλεγε και ο Ρος από τα «Φιλαράκια», η Buell σύναψε σύντομη σχέση με τον Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith και προέκυψε μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη. Το 1977 γεννήθηκε ένα κοριτσάκι, η Λιβ. Βιολογικός της πατέρας θεωρήθηκε ο Rundgren και το παιδί πήρε το επώνυμό του, Liv Rundgren. Όταν η Λιβ έγινε 11 χρονών έμαθε ότι ο Στίβεν Τάιλερ ήταν ο πατέρας της, όμως διατήρησε πολύ στενές σχέσεις με τον Rundgren. Φήμες λένε πως παρακολουθώντας ένα βιντεοκλίπ των Aerosmith, εντόπισε τις ομοιότητές της με τον φρόντμαν του γκρουπ. «Ο Τοντ βασικά αποφάσισε όταν γεννήθηκα ότι χρειαζόμουν έναν πατέρα, οπότε υπέγραψε το πιστοποιητικό γέννησής μου», λέει σήμερα η ηθοποιός Λιβ Τάιλερ. «Του είμαι ευγνώμων, τον αγαπώ πολύ. Όταν με κρατά, τον νιώθω Μπαμπά. Και είναι προστατευτικός και δυνατός».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice