Angelina Jolie και The Weeknd
© EPA/ ETTORE FERRARI, © EPA/ IAN LANGSDON
Celebrities

The Weeknd - Jolie: Το τραγούδι που «επιβεβαιώνει» τη σχέση τους

Φουντώνουν οι φήμες για τη σχέση της διάσημης ηθοποιού και του τραγουδιστή

Angelina Jolie και The Weeknd: Είναι ζευγάρι; Το νέο μουσικό άλμπουμ του καλλιτέχνη που φουντώνει τις φήμες.

Φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι ο The Weeknd και η Angelina Jolie μπορεί να είναι ζευγάρι αφού τους είδαν αρκετές φορές μαζί αλλά κανείς τους δεν έχει παραδεχθεί κάτι και δεν υπήρξε φωτογραφία τους σε τρυφερό τετ-α-τετ. Ωστόσο, στο άλμπουμ του Dawn FM, ο The Weeknd δεν κατονομάζει την ηθοποιό αλλά αναφέρει σε πολλά σημεία ότι βγαίνει με μια ηθοποιό- κάτι που, φυσικά, φούντωσε τις φήμες.

 

 

Το κομμάτι που κάνει την «αποκάλυψη» είναι το «Here We Go…Again» στο οποίο τραγουδάει για τη μυστηριώδη σχέση του και τη σεξουαλική του ζωή. «Το νέο μου κορίτσι, είναι σταρ του σινεμά», λέει «Την αγάπησα σωστά/ Την έκανα να ουρλιάζει σαν τη Νιβ Κάμπελ», ενώ παρακάτω αναφέρει ότι το γέλιο της θεραπεύει τις «καταθλιπτικές του σκέψεις» πριν καυχηθεί ξανά, και ξανά, ότι είναι «αστέρι του κινηματογράφου».

The Weeknd ft. Tyler, The Creator - Here We Go… Again (Official Audio)

Το καλοκαίρι του 2021, ο The Weeknd και η Jolie πυροδότησαν για πρώτη φορά τις φήμες ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους όταν τους είδαν να φεύγουν από το Giorgio Baldi στο Λος Άντζελες. Εκείνη την περίοδο όμως, μια πηγή φέρεται να αποκάλυψε ότι το ραντεβού τους σχετιζόταν με κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα και ότι ο The Weeknd ενδιαφερόταν να παίξει στον κινηματογράφο.

 

 

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες όμως, οι δυο τους εθεάθησαν σε μια ιδιωτική συναυλία για τον Mustafa και λίγους μήνες αργότερα, δειπνούσαν ξανά μαζί στο Giorgio Baldi. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν το τραγούδι του καλλιτέχνη να ενισχύσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Αν πράγματι βγαίνουν, κάτι που η Τζολί δίστασε να απαντήσει, αυτό σημαίνει ότι ο The Weeknd αγαπά πραγματικά τις μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ. Υπενθυμίζεται ότι παλιότερα έβγαινε με τη Selena Gomez και τελευταία είχε μια σχέση γεμάτη χωρισμούς και συμφιλιώσεις με το μοντέλο Bella Hadid.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice