Julia Fox: Ποια είναι η γυναίκα που την Πρωτοχρονιά έγινε ο νέος έρωτας του Kanye West. Πώς γνωρίστηκαν, ποια είναι η μέχρι στιγμής καριέρα της.
Τζούλια Φοξ / © Edward Berthelot/Getty Images
Celebrities

Ποια είναι η Julia Fox, το νέο αμόρε του Kanye West

Γιατί οι «κακοπροαίρετοι» λένε ότι βιάστηκε να δημοσιοποιήσει τον έρωτά της με τον Ye για να γίνει γνωστή

Julia Fox: Ποια είναι η γυναίκα που την Πρωτοχρονιά έγινε ο νέος έρωτας του Kanye West. Πώς γνωρίστηκαν, ποια είναι η μέχρι στιγμής καριέρα της.

Κλασική Kanye West, πλέον Ye, συμπεριφορά: τη μια στιγμή λέει ότι κάνει σοβαρές προσπάθειες για να επιστρέψει στην Κιμ Καρντάσιαν και να ξαναενώσει την οικογένειά του, και την επόμενη πηγαίνει ταξιδάκια στα Παρίσια με τον νέο έρωτα, την ηθοποιό Τζούλια Φοξ.

Ye και Τζούλια γνωρίστηκαν σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Μαϊάμι. Στις 6 Ιανουαρίου, κυκλοφόρησε ένα άρθρο στο περιοδικό Inteview που έκανε λόγο για κεραυνοβόλο έρωτα. Το άρθρο ήταν γραμμένο από την ίδια την Τζούλια Φοξ. Χμμμ.

«Είχαμε μια άμεση σύνδεση» έγραψε η Φοξ στο περιοδικό. «Είναι τόσο διασκεδαστική η ενέργειά του όταν είσαι κοντά του. Έκανε εμένα και τους φίλους μου να γελάμε, να χορεύουμε και να χαμογελάμε όλο το βράδυ». Το επόμενο πρωί οι δυο τους πέταξαν για Νέα Υόρκη για να δουν μια παράσταση. Το βράδυ πήγαν για φαγητό στο διάσημο Carbone, όπου ο Ye οργάνωσε μια φωτογράφιση για τη Φοξ καταχειροκροτούμενος από τους θαμώνες.

Το δεύτερο ραντεβού του ζευγαριού, πάντα σύμφωνα με τη Φοξ, έληξε με μια έκπληξη. Μετά το ντερλίκωμα στο Carbone, ο Ye οδήγησε την Τζούλια σε μια σουίτα ξενοδοχείου που ήταν γεμάτη από ακριβά ρούχα. «Γινόταν πραγματικότητα το όνειρο κάθε κοριτσιού. Ήταν μια στιγμή Σταχτοπούτας» έγραψε γλαφυρά η σύγχρονη Σταχτοπούτα.

Διάφοροι έσπευσαν να εκφράσουν τις υποψίες τους πως η δημοσιοποίηση ενός έρωτα μερικών ημερών είναι μια απόπειρα της Φοξ να εκμεταλλευτεί τη φήμη του Κάνιε προς ίδιον όφελος. Η θιγόμενη δεν άφησε αναπάντητες τις υποψίες, μιλώντας για το θέμα στο podcast της με τίτλο Forbidden Fruits. «Είναι αστείο που συγκεντρώνω όλη αυτή την προσοχή, αλλά πραγματικά δε με νοιάζει. […] Αγάπη μου, έβγαινα με δισεκατομμυριούχους όλη την ενήλικη ζωή μου, ας το κρατήσουμε αληθινό. […] Πραγματικά δε με νοιάζει. Θέλω μόνο να κάνω την τέχνη μου».

Για ποια τέχνη μιλάει η κυρία; Η 31χρονη Τζούλια Φοξ γεννήθηκε στο Μιλάνο και ήρθε στη Νέα Υόρκη σε ηλικία 6 ετών. Αυτοπροσδιορίζεται ως ηθοποιός, μοντέλο, καλλιτέχνης, σχεδιάστρια και συγγραφέας. Ηθοποιός είναι σίγουρα, καθώς το 2019 πρωταγωνιστούσε στην εξαιρετική ταινία Uncut Gems. Ήταν η σύντροφος του Άνταμ Σάντλερ. Πριν μερικές μέρες η Madonna συναντήθηκε μαζί της, παρουσία του Κάνιε, και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Τζούλια Φοξ να έχει συμμετοχή στην ταινία που ετοιμάζεται με θέμα τη ζωή της βασίλισσας της ποπ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Ως προς τη συγγραφική της ιδιότητα, η Τζούλια επίσης έχει να παρουσιάσει ένα σχετικό έργο: έχει εκδόσει (αυτοέκδοση) δύο φωτογραφικά άλμπουμ, με δικές της φωτογραφίες. Πάμε στα καλλιτεχνικά και σχεδιαστικά της πρότζεκτ: έχει πραγματοποιήσει μία έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «R.I.P. Julia Fox» και πίνακες ζωγραφικής φτιαγμένους με το αίμα της, ενώ έχει ιδρύσει μια εταιρεία πλεκτών, τη Franziska Fox, με μία φίλη της. Στην προσωπική της ζωή, είναι χωρισμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Αυτές τις μέρες τα δύο πιτσουνάκια, Τζούλια και Ye, βρέθηκαν στο Παρίσι για fashion λόγους. Έκανα φωτογραφίσεις, φιλήθηκαν δημοσίως, παρακολούθησαν το σόου των οίκων Kenzo και Schiaparelli με σχετικό outfit, έφαγαν στο σπίτι του Rick Owens και γενικώς έκαναν ζυμώσεις με τον κόσμο της μόδας. Τζούλια, γερά, του πήρες τα μυαλά;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice